Interviuri, Voluntariat

„Târgoviștea la pas”, un portal foto-video pentru promovarea fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești

„Târgoviștea la pas” este o organizație creată de un tânăr târgoviștean, elev la Colegiul Național „Constantin Carabella”, pasionat de fotografie care și-a propus să promoveze orașul Târgoviște prin intermediul fotografiilor și al videoclipurilor.  Organizația și-a propus să redea o altă imagine pentru oraș, cât și să îi ajute pe oameni să redescopere trecutul fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești, de unde strămoșii noștrii au scris istoria. „Targovistea la pas” este foarte activă pe Facebook, YouTube și, de curand pe web.

 

Târgoviștea- un oraș încărcat de istorie, ce are întotdeauna un mic secret, ce așteaptă sa fie descoperit. De aceea, echipa „Târgoviște la pas” ne invită să apreciem pagina lor de Facebook, să le urmarim  canalul lor de YouTube pentru a fi la curent cu activitățile culturale ce au loc în Municipiul Târgoviște. În contextul promovării orasului, „Târgoviștea la pas” este activă la aproape toate activitățile culturale ce au loc, cu scopul de a le mediatiza și de a atrage cat mai multi oameni.

In momentul de față, echipa „Târgoviștea la pas” este formată din doi tineri fotografi târgovișteni, elevi la Colegiul Național „Constantin Carabella” – membru fondator/director și Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu-editor . Aceștia sunt dornici să își mărească echipa și, de aceea, sunt dispuși la  colaborări cu alți tineri fotografi sau  persoane care își doresc să contribuie la promovarea Târgoviștei. Acești tineri ne-au deomonstrat ce se intamplă când pasiunea pentru fotografie se împletește cu dorința de a schimba și de a reda o nouă imagine orașului lor natal, Târgoviște.

Facebook:  https://www.facebook.com/pages/Targovistea-la-pas/521106388034395

YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UCAGLlP-e3iQfieYMiSr2k4Q

2  3

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *