Stil vestimentar

Fashion & Make up: Lucruri esențiale pentru anotimpul rece

Știm ca îți este greu să îți alegi produsele de care te vei folosi in sezonul rece, de aceea îți împărtășim câteva dintre lucrurile care te pot ajuta „să supraviețuiești” în materie de fashion și cosmetice. Printre articolele vestimentare pentru iarnă recomandate se află puloverele călduroase, jachetele, fularele sau tot ce conține blăniță și o pereche călduroasă de ghete.

În materie de cosmetice avem nevoie de o cremă hidratantă, care să ne protejeze atât fața, cât și mâinile.

Balsamul de buze își face simțită prezența, deoarece datorită proprietăților lor hrănitoare, hidratante și abilităților de protecție poate fi utilizat pe tot parcursul anului.

În anotimpurile răcoroase este necesar să optăm pentru un blush sub formă de cremă sau pudră cu ingrediente ce hrănesc tenul care oferă atât rezistență îndelungată, cât și hidratare. Chiar dacă nu obișnuiești să te bronzezi, ține cont că tenul este mai deschis la culoare iarna și mai arămiu vara, așa încât s-ar putea să ai nevoie de cel puțin 2 culori de fard de obraz potrivite.

De asemenea, în sezonul toamnă-iarnă se poartă nuanțele puternice de ruj închise la culoare cum sunt cele de burgundy, vișiniu sau maro.

Să nu uităm că și somnul deține un rol important, pentru că oferă tenului strălucirea de care acesta are nevoie mai mult ca oricând.

Sfatul nostru este să ai grijă de sănătatea și frumusețea ta.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *