Filme și Teatru

Netflix e și la noi acum

Dacă vă petreceți o bună parte din timpul vostru liber vizionând filme sau seriale, sigur știți ce este Netflix și cât de apreciat este în SUA. Ei bine, acum îl avem și noi, după o lungă așteptare, după zeci de reîncercări pe pagina lor oficială, numai să văd dacă s-au gândit să ne ofere și nouă o bucățică din felia de tort de care americanii se bucură, așa că haideți să ne bucurăm de el, că avem o lună gratis. Din păcate, încă nu avem subtitrări în limba română.

Where is Netflix Available

Netflix e o platformă online, „streaming platform” în engleză, unde putem urmări filmele, serialele, documentarele oferite de acest serviciu, în orice moment al zilei, oriunde, atât timp cât avem o conexiune la internet decentă.

Planurile de tarifare diferă, astfel încât ne putem bucura de trei planuri diferite la un preț rezonabil, pot spune:

 1. 7.99 euro, unde ne putem bucura de toate filmele, însă doar pe un singur device(XBOX, PS, PC, telefon, SmartTV) în același timp. Filmele nu sunt HD
 2. 9.99 euro, aici avem HD, deci filmele și serialele pe care dorim să le urmărim sunt deja la o calitate superioară. Încă un avantaj pentru 2 euro în plus ar fi faptul că ne putem uita simultan pe 2 device-uri.
 3. 11.99 euro, aici se schimbă total povestea. 4 device-uri simultan, ULTRA HD, tot ce ți-ai putea dori.

Netflix - pricing plans

Țin să precizez că modul în care vă sunt afișate filmele ține cont de mulți factori, precum și de viteza la internet, astfel încât dacă nu aveți cerințele necesare, nu veți putea vedea în HD sau ULTRA HD (vedeți aici vitezele recomandate).

Dar de ce să ne uităm pe Netflix, când putem da drumul pe ProTV, KanalD ș.a.m.d și ne putem uita acolo la filme, că tot plătim acel abonament lunar. Haideți să o luăm treptat și să vedem calitatea filmelor oferite de acele canale comparate cu calitatea acestora. Nu-mi amintesc să fi văzut „American Beauty” sau „Forrest Gump”, însă, dacă au fost difuzate, au fost date rar. Dacă eu astăzi doresc să mă uit la „Breaking Bad”, mă uit la „Breaking Bad”, nu trebuie să aștept până ProTV-ul ne oferă și nouă un sezon, două din „Breaking Bad”. Pot vedea filme foarte noi, tocmai lansate pe care le voi vedea la televizor după ceva timp îndelungat. A da, am uitat să menționez, nu există reclame pe Netflix, deci oricând vă uitați, la orice film, la orice minut, în orice loc, nu va veni o femeie să vă spună să cumpărați Paracetamol.

Eu mă duc să mă bucur de luna mea gratis acum, am invitați și am decis să ne uităm la un film. Poate aleg „American Beauty”sau „Beasts of No Nation”, încă sunt indecis, cert este că voi exploata pe cât de mult posibil această lună și la final, haideți că vin cu câteva impresii. Poate voi fi convins să continui abonamentul, cine știe, dar până atunci, mai jos aveți o listă cu filme și seriale care pot fi găsite pe Netflix pe care le recomand:

 1. Breaking Bad
 2. Inception
 3. Narcos
 4. Dexter
 5. Argo
 6. Pulp Fiction
 7. Goodfellas
 8. Forrest Gump
 9. The Godfather
 10. Saving Private Ryan

Vizionare plăcută! Ne revedem peste o lună cu o serie de impresii.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *