Tehnologie

All Things Windows 10: Aplicația Companion Mobil

Salutare tuturor! În această săptămână, seria de articole All Things Windows 10 se întoarce cu detaliile referitoare la aplicația Companion Mobil/Phone Companion, aplicație preinstalată pe Windows 10. Ținând cont de utilizarea în masă a smartphone-urilor/tabletelor, acestea depășind ordinul miliardelor când vine vorba de vânzările din ultimul deceniu, numai dispozitivele Android fiind raportate la un număr total de peste 1,4 miliarde în luna lui septembrie a anului trecut, este necesar să descoperim moduri noi de lucru și de integrare a datelor de pe un dispozitiv pe altul, inclusiv de pe cele mobile pe consacratul și superutilizatul PC. Chiar dacă uneori este posibil să ne folosim mai mult telefonul din buzunar decât Desktop-ul de acasă, adesea vom vedea necesitatea PC-ului, datorită unor aspecte precum: ecranul mai mare, sistemul de operare mai complex, obișnuința, puterea de procesare mai mare etc. În acest sens, a fost creată aplicația Companion Mobil, pentru a ne ajuta să ne sincronizăm datele între telefon, tabletă și PC.

Aplicația este gândită în așa fel încât, fie dacă aveți un telefon sau o tabletă cu Android sau un Windows Phone, fie un iPhone sau un iPad, veți fi acoperit indiferent de situație. Aplicația vă va ajuta în procesul de sincronizare automată a muzicii, a fotografiilor sau a simplelor fișiere între PC, telefon și tabletă, astfel încât să vă puteți bucura de conținutul dumneavoastră indiferent de dispozitiv!

Phone Companion general view

Dețineți un dispozitiv Windows Phone? Atunci totul este pregătit, pentru că dispozitivul dumneavoastră este gândid în așa fel încât să comunice cu orice funcționalitate majoră a Windows 10! Verificați opțiunile disponibile, pentru a obține mai multe detalii despre fiecare în parte!

Phone Companion Windows Phone

Dacă dețineți un dispozitiv care rulează sistemele de operare Android sau iOS, atunci există câțiva pași simpli pe care îi puteți urma. Haideți să analizăm o imagine de ansamblu a acestora.

Phone Companion categories

După cum puteți vedea, fiecare categorie listată în acest panou detaliază un anumit tip de date care poate fi sincronizat între dispozitivul dumneavoastră mobil și PC-ul cu Windows 10. Procedura este una simplă: pur și simplu urmați pașii sugerați de aplicație, prin apăsarea butonului Introducere/Get Started. Aplicația vă va îndruma și vă va ajuta să instalați programele necesare pe dispozitivul dumneavoastră mobil, astfel încât să ajungeți la rezultatul dorit.

Phone Companion steps

Din prima categorie a panoului central vă puteți da seama că aplicația ne ajută și în privința sincronizării datelor pe care le utilizează Cortana pe dispozitivul mobil. Cortana este disponibilă pe telefoanele care rulează Android și Windows 10 Mobile, varianta pentru iOS fiind încă în teste.

Cortana on Android

Pentru mai multe detalii, vă invit să vizionați următorul clip oficial Microsoft:

Mai multe despre această aplicație nu vă pot prezenta, tocmai pentru că este simplă și binegândită, astfel încât procedeul de sincronizare să fie unul rapid și -pe viitor, în urma configurării inițiale- automat. Acestea sunt detaliile pentru săptămâna aceasta. Ca de fiecare dată, vă mulțumesc pentru că susțineți această serie de articole, vă salut și vă aștept și sâmbăta viitoare, când vom discuta despre noua aplicație de setări din Windows 10. Pe curând!

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *