Stil vestimentar

Noua colecție primăvară-vară 2016 marca Moschino

Avându-l ca reprezentant pe Jeremy Scott, Moschino a devenit unul dintre cele mai așteptate show-uri la Milan Fashion Week.

Datorită extravaganței și originalității Jeremy Scott  ne uimește de fiecare dată cu ajutorul colecțiilor lui inspirate din lucruri la care nu ne-am fi așteptat.

Cum ar fi SpongeBob SquarePants, faimosul personaj de desene animate, Barbie, sau chiar mâncare, da, chiar așa, colecția de toamnă din 2014 a fost inspirată de celebrul brand, McDonald’s.

Iar de această dată, colaborând cu Cartoon Network, designerul american s-a inspirat din faimosul desen animat al anilor ’90, „Fetițele Powerpuff”, făcând furori în rândul celebrităților.

Powerpuff Girls au fost întotdeauna tipul de gașcă din care orice fetiță și-ar fi dorit să facă parte, iar acum Jeremy Scott ne oferă șansa de a purta îmbrăcăminte de calitate inspirate de aceste minunate super-eroine și de a ne face să ne simțim din nou copii.

Colecția Powerpuff Girls x Moschino include : costume de baie, bluze croșetate, fuste, rochii, accesorii, un cardigan, colanți, și 3 genți cu fețele super-eroinelor

Colecția Powerpuff Girls se găsește acum pe website-ul oficial Moschino, cu prețuri începând de la $80 pentru o carcasă de telefon până la $1,250 pentru o rochie.

Îi urăm designer-ului mult succes cu această colecție haioasă și așteptăm să ne uimească cu alte capodopere vestimentare.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *