Actualitate

Reîntregirea echipei Generația 9: Aplică pentru un loc în echipă!

Miercuri, 10 februarie, „Generația 9” a dat startul unei noi sesiuni de înscrieri în echipă. Și cum am putea să convingem pe cineva să se alăture, dacă nu vorbindu-i despre ce înseamnă pentru noi Generația 9?

Sabrina Stătescu, care a luat parte la acest proiect încă de la început, spune:

Privind modul în care o idee genială prinde viață, pot spune că nimic nu e imposibil. Totul a început cu o viziune îndrăzneață, iar apoi prin muncă și ambiție, rezultatul a fost pe măsură. Această revistă a adus împreună tineri cu valori și interese diferite, lucrând în echipă pentru atingerea unui obiectiv comun. Sunt mândră că fac parte din această echipă.
Am început să privesc tot ce se întâmplă în jurul meu cu alți ochi și să îmi fac vocea auzită. Mă regăsesc în fiecare articol pe care îl public, dar satisfacția vine de la aprecierea pe care o primesc. Dacă îți place ideea de a fi un tânăr activ care dorește să își lase amprenta acolo unde trebuie, te așteptăm în echipa noastră!

Diana Dăscălescu scrie pentru „Generația 9” încă de când se numea „Gazeta Liceanului”, iar mai multe ne va spune chiar ea:

M-am implicat, pentru că îmi place să fac lucruri diferite față de majoritatea persoanelor cu care interacționez în fiecare zi și satisfacția e mare cand aud că articolele mele sunt apreciate. Pentru mine este un mod liber și direct de exprimare. Am observat că oamenii îmi înțeleg altfel mesajul când îl scriu decât atunci când îl rostesc. Sunt o persoană activă și mă implic în tot ce se poate. Activitatea mea la „Generația 9” mi-a dat încă o șansă de a exprerimenta munca în echipă. A fi implicat în diverse înseamnă a fi o persoană capabilă de orice își propune.

Maria Cândea este cea mai nouă colaboratoare a noastră și ne prezintă cum ni s-a alaturat:

Întâmplător am luat parte la o ședință a echipei „Generația 9”, o prietenă fiind implicată în proiect. Citeam o carte despre artă, neacordând multă atenție discuției, însă la un moment dat a început să mă intereseze subiectul. Am prins esența acestui proiect și mi-am exprimat dorința de a participa. Ulterior, am publicat un articol despre ceea ce îmi place și am început să-mi împărtășesc ideile cu alți tineri.
Sunt mulțumită de echipă și de ceea ce fac, așa că te invit și pe tine să ni te alături!

Ileana Curtașu este colaboratoarea noastră căreia îi promovăm săptămânal poemele. Ea spune despre G9 urmatoarele:

În echipă am fost primită bine. Această activitate îmi place, deoarece aflu lucrurile noi și fac ceea ce-mi place, adica scriu poezii. Coordonatoarea mea e cea mai șmecheră!

Andrei Ghiță se ocupă de Documentare si Corectură, dar mai bine îl lasam pe el să ne spună:

Important este că am dorit să mă implic, iar mediul pe care l-am găsit este unul propice. Am fost cooptat în echipa acestui proiect, deoarece, descoperind întâmplător site-ul și citind câteva articole, deși am fost impresionat de esența lor, am sesizat micile imperfecțiuni, detaliile, care, în opinia mea, fac diferența. Astfel, mi s-a propus să verific articolele și să le corectez, ceea ce și fac de când a fost lansată noua platformă.
Faptul că liceenii vor să-și exprime ideile pe teme variate, rupându-și astfel din timpul lor liber pentru un scop este de apreciat. Mă simt parte a echipei, iar ceea ce te dezvoltă cu adevărat este să știi să relaționezi cu ceilalți în vederea atingerii unui țel.
De ce merită să faci parte din această echipă? Pentru că este ceva serios și de viitor, iar acesta este doar începutul. În plus, experiența pe care o capeți reprezintă o bază în orice domeniu vrei să te specializezi, voluntariatul fiind foarte important în viziunea facultăților sau a angajatorilor. Vrei să cunoști satisfacția care pe mine m-a curpins văzându-mi munca apreciată? Te aștept alături de noi în echipa, dar mai ales, în „Generația 9 (nouă)”, cea care mâine va avea puterea de a schimba ceva.

Ioana Diaconescu:

Având în vedere că nu sunt de prea mult timp membru al echipei „Generația 9”, nu pot să împărtășesc multe impresii despre acest proiect. Însă faptul că pot, prin intermediul lui, să transmit convingerile sau temerile mele celor din spatele calculatoarelor, celor care ne citesc – cu drag, sper eu – nu poate fi decât un avantaj… Îmi place să scriu și tind să cred că mă pricep. La urma urmei, cred că asta înseamnă să fii redactor la o revistă: să fii pasionat de ceea ce faci și să știi să te faci înțeles. Sper să mă integrez repede în acest colectiv, pentru că îmi place să întâlnesc oameni care nu abuzează de puterea de a folosi cuvinte, ci o apreciază și o privesc ca pe ceea ce este: o artă.

Vicențiu Rădulescu este omul de la PR și își face treaba bine. Probabil, datorita lui ai ajuns la acest articol. Iată ce spune despre revista noastră:

„Generația 9” este unul dintre cele mai ambițioase proiecte pe care le-am întâlnit și nu spun asta doar pentru că sunt și eu implicat în el. Scriem pentru tineri, dar și pentru cei ce au încheiat socotelile de mult cu liceul și vor să vadă ce mai face generația nouă în ziua de azi. Generația nouă se impune, asta face, se impune în societate și vrea să se remarce prin lucruri pozitive dar vrea să se și distreze atunci când e cazul. Noi aici ne impunem folosindu-ne de o singură armă, cuvântul.
Scriem și ne dăm cu părerea, chiar dacă multora nu le facem pe plac. Încercăm să construim o comunitate în spatele acestui nume, „Generația 9”, o comunitate care este ghidată de progres, evoluție pe absolut toate planurile.

Rebeca Cercel, editor coordonator în echipa G9, îți împărtășește gândurile sale:

Sunt fericită că pot colabora cu oameni talentați, deosebiți, de la care am învățat şi de la care am de învățat multe lucruri. Îmi doresc ca numarul tinerilor pasionați de literatură, de artă, de problemele elevilor să se mărească şi sper ca aceștia să aiba curajul să ni se alăture pentru a putea gusta din plăcerile vieții de scriitor.

Daria Stemate este responsabilă de boabele de cafea prelucrate:

Pentru mine, „Generația 9” este despre atitudine: pur și simplu a face altceva, că așa vreau eu – să mă rup de turmă! Mai este despre locul unde pot să scriu cu negru pe alb despre mofturile mele, despre aroganță sau prostia uimitoare care ne înconjoară: adică un fel de pauză de aer curat. „Generația 9” e despre o echipă de nou-căzuți în problemele lumii care-și permit încă să zâmbească și să scrie cu talent și curaj… despre orice!

Leontina Grigorescu:

Cine în ziua de azi mai are încredere în tineri? Ei bine, cred că scepticii ce nu ne cred capabili au îndemnat câteva persoane să își dorească să schimbe ceva. Și cum altfel decât prin cuvânt? Așa a luat naștere cadrul unei generații noi, unei generații care, deși nu are experiența pe care toți o impun, se exprimă fără teamă, fără constrângeri. În câteva luni de la apariția ei s-a creat un nucleu solid care acum este pregătit să atragă în jurul său alte componente.
Acest lucru fiind realizat (este adevărat că prin multă muncă și curaj), tot ce a rămas de făcut este să ne mărim echipa.
Eu am intrat în acest cadru încă de la început și până acum am realizat că există dorința de a schimba mentalități și de a pune temeliile unui mediu creativ și liber. Cu siguranță este o experiență interesantă, ce contribuie la dezvoltarea personală a scriitorului, dar în același timp și la dezvoltarea unei întregi societăți. Acesta este realul motivul pentru care vă încurajez să ieșiți din zona voastră de confort și să va implicați!
Fiți parte din „Generația 9”, deveniți creatori de idei, de opinii! Noi suntem aici, gata de schimbare!

Marina Îngustu afirmă despre G9 următoarele:

Pentru mine, „Generația 9” reprezintă un mediu în care am descoperit tineri cu o gândire aparte, profundă, care vor să surprindă aspectele frumoase ale generației noastre.
Aici ai dreptul de a te exprima, drept suprimat de societatea actuală. Te poți afirma, îți poți expune concepțiile, având certitudinea că încă mai există tineri care empatizează cu tine și te sustin! Proiectul acesta urmărește promovarea valorilor și ilustrarea realității în care trăim, atât a aspectelor frumoase cu care ne putem mândri, cât și a aspectelor mai puțin plăcute, necosmetizate. Încercând să ne facem vocea auzită, facem un pas important spre schimbare!

Laura Stoica:

Pentru mine, „Generația 9” este o mare provocare în momentul de față. Trebuie să scriu cât pot de bine, pentru că scopul nostru este să transmitem tinerilor lucruri de calitate, în ciuda tendințe generale de a îndepărta populația de ceea ce înseamnă cultură. Și poate partea cea mai dificilă se referă la faptul că trebuie să creem un mélange perfect din tineri de vârste diferite, cu pasiuni și domenii de activitate diferite și cu manual de utilizare unic. Pasiunea pentru cuvinte este însă dirijorul care face ca vocile noastre să sune dumnezeiești împreună.

Cuvântul fondatorului:

Albert Gagionea
Sper că ai mei colegi au reușit să te inspire și să te convingă să vii alături de noi! Am citit și eu poveștile lor legate de acest proiect și mi-am amintit cu drag, pe multe dintre ele le-am trăit alături de ei. În echipa „Generația 9” îți vei face prieteni noi, ci nu rivali, te vei putea exprima liber și nu vei avea parte de cenzură, vei beneficia de atenția unui public de calitate, dar mai ales, te vei dezvolta.
Eu sunt fondatorul acestui proiect și cel care a reușit să adune acești oameni luminați la un loc pentru construirea generației noi de „jurnaliști”. Nu este doar meritul meu. Ei s-au pliat pe această responsabilitate și s-au dezvoltat foarte mult. Și eu, alături de ei. Acest proiect e despre noi, nu despre mine și ei.
Eu îți fac invitația personal. Aplică completând toate câmpurile și așteaptă-te cât de curând la un răspuns.

APLICĂ AICI

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *