Educativ

Și tu poți contribui la dezvoltarea comunității tale!

Institutul Qvorum este o organizație non-guvernamentală care se ocupă cu sprijinirea activității instituțiilor publice și private și a partidelor politice prin coagularea și diseminarea de expertiză sub forma programelor de formare avansate, seminarii, cercetare și consultanță aplicată.

O să-mi spuneți ce legătură are asta cu titlul. Păi are, pentru că Institutul Qvorum se ocupă cu stimularea participării cetățenilor și a partenerilor sociali în procesul de formulare a politicilor. Că să simplific, Qvorum formează cetățeni activi. Și pentru că se ocupă cu asta au realizat o animație prin care prezintă informațiile elementare pe care trebuie să le cunoască un activist. Am să vă las mai jos videoclipul și vă invit să-l urmăriți*.

*chiar dacă nu vă pasionează activismul, tot ar fi bine să urmăriți animația; învățați cum funcționează administrația publică locală și nu vă costă nimic.

Previous ArticleNext Article
Activist pentru drepturile elevilor și fondatorul acestei publicații la care scriu doar adolescenții curajoși și creativi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *