Educativ, Fun

A antrena viitoarea generație

Nu o să vă mint – primul lucru pe care-l veți afla despre tabăra MIA este ăsta: este o tabără creștină și o să vă rog să nu vă duceți cu gândul la o școală de preoți sau la alte chestii religioase. Lasati-mă să vă explic: MIA = Misiune În Acțiune… mai exact, promovează decența, buna conduită și inteligența printre adolescenți și tineri într-o manieră care se pliază pe gustul nostru. Hai să numim asta… „distracția altfel”… sau „poți să te distrezi pe bune și fără băutură până la beție”. Genul ăsta de distracție are ca scop să îți și amintești de ea (cu drag), nu să încerci să ți-o amintești cu dureri de cap.

Habar nu am cât de surprinzător sună pentru voi, dar da… există „fun„ și cu demodații ăștia care nu folosesc un limbaj picant ca să-și exprime ideile… se încurajează zâmbetul tău, calitățile tale (cele reale, nu numărul record de pahare) și, în general… cel mai bun „tu”. Ai văzut bine titlul… aici se antrenează viitoarea generație, iar asta nu se întâmplă prin constrângeri.

MIA face parte dintr-o organizație americană non-profit, LifeRomania, și există foarte mari șanse să ți se pară chiar mișto dacă ai de gând să vii. MIA se ocupă cu organizarea de tabere pentru tineri și copii pe parcursul întregii veri și în vacanța de iarnă, iar taberele astea obișnuiesc să aibă o listă lungă cu activități precum: volei, fotbal, fotbal american, jocuri de apă, piscină, paintball, airsoft, jocuri de team-building, cursuri de engleză, craft, tir cu arcul, excursii, campionate, inside games, scenete, povești de viață, dezvoltare personală, muzică și lista poate continua.

Îmi asum în întregime ceea ce scriu și sper să-ți trezesc interesul pentru o săptămână în care o să fii ocupat; ocupat, frate, să faci lucruri faine, distractive, alături de noii prieteni, atât din România, cât și din America – ocupat să te simți bine, confortabil și clar. Ce e drept, se promovează alte valori, care exclud pentru o săptămână băutura, tutunul și hainele de tip „aproape inexistente”, însă se merge pe timpul de calitate, timp pe care simți că l-ai trăit intens, atunci când vei sta față în față cu un foc de tabără, unde un tip blonduț cântă la o chitară…

Această prezentare necesită JavaScript.

fb.com/TabaraMIA

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *