Tehnologie

Intersect

Cred că am auzit cu toții de celebra, măreața aplicație Tinder, cea care te ajută să îți faci prieteni noi doar cu un singur swipe. Băieții noștri au inventat însă un altfel de Tinder, unul mai bun chiar.

Intersect este o aplicație de socializare, foarte simplă de folosit: tot ce trebuie să faci este să te duci în Google Play, în caz că ai un telefon care ruleză Android, sau pe App Store pentru Iphone-uri. Descarci aplicația, te conectezi cu ajutorul Facebook-ului și gata.

Aplicația preia informații și poze de pe profilul tău personal, iar acum, după ce ai instalat-o, odată ieșit pe stradă, te va avertiza atunci când te vei intersecta cu o persoană care folosește aplicația și pe care poate vrei să o cunoști mai bine. O adaugi la prieteni și poți conversa liniștit.

Acum să fim sinceri, de câte ori nu ați văzut un băiat/fată drăguță cu care nu ați apucat să vorbiți pentru că vă grăbeați undeva? Liceeni știu cel mai bine, de aceea aplicația Intersect este deja virală în rândul lor, cu peste 100.000 de utilizatori.

În caz că nu știai de aplicație până acum, dar o instalezi și vrei să găsești o persoana cu care te-ai intersectat la un moment dat, băieții au inventat o funcție numită Time Machine, care te lasă să faci acest lucru.

Aplicația a fost lansată pe 16 martie, eveniment la care au participat și creatorii ei, Laurențiu Ion, Alex Dobrin și Bogdan Tirca, trei tineri studenți.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *