Filme și Teatru

GAME OF THRONES – „Urzeala tronurilor” – PREMIERA SEZONULUI VI

Așteptarea binemeritată a făcut internauții să explodeze într-un amalgam de senzații contradictorii. Extazul, curiozitatea și teama pentru personajele consacrate și mult controversate ale producției HBO s-au adunat în inimile fanilor GoT cu o rapiditate remarcantă. Și astfel, cu episodul de debut al sezonului VI a reînceput dulcea nebunie care te cuprinde atunci când urmărești cu sufletul la gură aventura (mai mult tragedia…) mult indragițiilor eroi ai caselor regale.

De-a lungul celor 5 sezoane precedente, membrii Casei Stark au suferit cel mai amarnic, cum se întâmplă și în realitatea crudă. Întotdeauna cei mai promițători oameni sfârșesc în cele mai groaznice moduri. Lupta pentru putere simbolizată de tronul de fier și dorința dominației peste Westeros a dus la vărsare de sange, dezbinare, trădare, război și teamă. Atmosfera întotdeauna este încărcată de o tensiune apăsătoare. Comploturile nu încetează să se lege. Nimic nu este ceea ce pare a fi. Fiecare duce o bătălie în care egoismul primează și supraviețuirea este pe primul plan. Cei care doresc binele comunității ajung decapitaț, asta in cel mai fericit caz… (Nedd Stark)

Primul episod al acestui sezon te determină să-ți pui și mai multe întrebări decât aveai la sfârșitul sezonului V.

Am să mă abțin de la „spoilere” pentru cei dintre voi care nu au vizionat înca episodul și am să vă spun doar că e MUSAI să-l vedeți și, dacă printre cei ce citiți acest articol sunt și persoane care nu au vizionat până acum niciun episod din această serie, vă indemn sa nu mai stati pe ganduri!

Intrati într-o lume care vă va învăța cât de fragile sunt virtuțile umane. Oferiți o șansă serialului care mi-a dat o perspectivă inedită asupra vieții, caci, deși e doar ficțiune, este cu certitudine o fictiune care mă face să fiu mai conștientă de REALITATE.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *