Voluntariat

Noi putem ajuta – FII VOLUNTAR!

Salvaţi Copiii România este o organizaţie neguvernamentală de utilitate publică, non-profit care, din 1990 militează activ pentru drepturile copilului și protecția copilului în România.

În 2015, Salvaţi Copiii a împlinit 25 de ani. 25 DE ANI în care am învăţat de la copii că societatea şi lumea în care trăim se pot schimba, pot fi mai bune şi mai frumoase prin educaţie, perseverenţă şi încredere.

In cei 25 de ani, Salvati Copiii a inclus în programele sale 1.150.000 de copii. Cei 1.800 de voluntari s-au implicat în activităţile directe cu copiii şi partenerii organizaţiei.

În prezent, organizaţia desfăşoară programe în 39 de localităţi, are filiale în 12 judeţe şi în Bucureşti, peste 6.000 de membri şi mai mult de 1.800 de voluntari, în majoritate tineri ( „prezenta si inculpata” )

1

O să vorbim despre unul dintre centrele din Târgoviște.

Colegiul National „ Constantin Cantacuzino” beneficiază de doua centre în care vin copii și mai mari, și mai mici, și plini de viață, dar și timizi. Dupa programul școlar, aici desfășuram împreună cu ei activităti recreative, precum diverse jocuri, dar ne ocupăm și de temele pentru acasa.

Vă intrebati oare care este misiunea Organizației „Salvați Copiii” România? Ei bine, misiunea Organizatiei este de a obţine progrese marcante privind modul în care copiii sunt trataţi şi de a produce schimbări imediate şi de durată în viaţa acestora.

Viziunea? O lume în care fiecărui copil îi este respectat dreptul la viaţă, protecţie, dezvoltare şi participare.

2

„Tati, vesel și iubit, plecat în Spania în 2010”

 

În caz că doriți să ajutați, puteți consulta site-ul organizației.

AUTOR: Ozana Ilinca

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *