Actualitate, Educativ, Evenimente

Ioan Cosmin Radu, angajat Microsoft, de vorbă cu tinerii dâmbovițeni

Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița, cu sprijinul Europe Direct Târgoviște și al Bibliotecii Județene Dâmbovița, organizează cea de-a treia sesiune a programului de dezvoltare personală „Învață de la oameni de succes cum să îți construiești viitorul!”.

Ești interesat să afli ce înseamnă cu adevărat „succesul în carieră”? Atunci ești persoana potrivită pentru a participa la o sesiune de dezvoltare personală care îți va schimba cu adevărat modul de abordare a diferitelor situații! Vineri, 27.05.2016, la ora 14:30, în incinta Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, Drd. Ioan Cosmin RADU, Platforms Engineer la MICROSOFT România, profesor asistent la Facultatea de Inginerie în limbi străine la Universitatea Politehnica din București, doctorand al Facultății de Automatică și Calculatoare, va veni să îi cunoască pe tinerii dâmbovițeni, să discute cu aceștia, prezentându-le etapele din cariera dumnealui care au contribuit la atingerea succesului de care se bucură! Intrarea este liberă.

„Prin acest proiect, ne propunem să ne ajutăm colegii în privința alegerii unui domeniu profesional potrivit, motivându-i să devină membri de succes ai societății naționale, prin sesiuni de discuție pe tema succesului în carieră cu personalități ale comunităților județene și nationale”, au declarat membrii tinerei echipe a CJE Dâmbovița.

Partenerul media este, ca întotdeauna, televiziunea regională ColumnaTV.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim vineri! Nu sunteți încă hotărâți? Atunci iată câteva imagini de la sesiunile anterioare:
https://goo.gl/zGlVbo
https://goo.gl/do3ctK

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *