Actualitate

Career Talks Bergenbier S.A.

LET YOUR PASSION DRIVE THE FUTURE!

Marţi, 31 mai 2016, la ora 13:00, Mihai – Recruitment Manager, Bergenbier SA cv30 și Bergenbier SA vă invită la dialog, în cadrul Universității Valahia din Targoviște!

De notat că numărul locurilor este 100 !

Rețeaua performantă de distribuție națională a companiei Bergenbier S.A, una dintre primele 3 companii producătoare de bere din România, cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieței. Însă lucrul acesta nu s-a întâmplat peste noapte; orice realizare are stadiile sale de dificultate. Mihai – Recruitment Manager, Bergenbier SA cv30 și Bergenbier SA au organizat acest eveniment pentru a lămuri publicul larg în ce constă fiecare dintre aceste stadii și care pot fi beneficiile.

Echipa Bergenbier S.A. este formată din 600 de profesionişti care lucreză cu pasiune și dedicare, preţuind integritatea și cu scopul de a face ca produsele vândute să fie nu bune, ci excelente. Fie că doriți să descoperiți informații din culise și tips & tricks pentru o carieră de succes, fie din plăcere sau curiozitate, credem că fiecare dintre voi s-ar bucura să fie prezent la Career Talks Bergenbier SA. Vor fi discutate detalii legate de valorile, skill-urile și posibilitățile de dezvoltare pentru a avea o carieră înfloritoare, precum și informații despre cum să ne prezentăm la un interviu sau cum să completăm corect un CV. Întrebările pot fi adresate în timpul evenimentului, pe WhatsApp, la 0726 082 905.

Cel mai mult la Career Talks mi-a plăcut faptul că am primit răspuns la fiecare curiozitate avută la începutul prezentării. Este prima prezentare la care am participat și, recunosc,  a fost un pas foarte mare pentru mine, mi-am dat seama că totul este posibil cu puțin efort, chiar și pentru mine, spune Maria, studentă la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.

Mi-a plăcut faptul că la Career Talks am primit informații importante despre procesul de selecție și despre modul în care trebuie să aplicăm pentru un job. Felicitări pentru această inițiativa de a aduce oameni din rândul angajatorilor și a-i pune în legătură cu studenții. Am fost plăcut impresionat de ideea de a prezenta cât mai transparent mediul de lucru dintr-o companie, spune  Răzvan, student la Universitatea de Vest din Timișoara.

M-ați spulberat temerile legate de CV, mai ales de rubrica *Experiență* ( un adevărat monstru), pentru că toți angajatorii mentionează câtă experiență trebuie să ai pentru a ocupa postul (e o prostie să ceri asa ceva unei persoane care tocmai a ieșit de pe băncileșscolii). Ideea cu întrebările pe whatsapp a fost grozavă, ați fost foarte operativi, spune Ioana Florina, studentă la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.

Sperăm că opiniile studenților v-au trezit curiozitatea. Vă așteptam la Career Talks Bergenbier SA, în Campus, Corpul A – Amfiteatrul 002! Pentru detalii despre înscriere, click aici.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *