Actualitate, Consiliul Elevilor

Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița a fost premiat la „Gala de Tineret Târgoviște” 2016

În cadrul celei de-a doua ediții a „Galei de Tineret Târgoviște”, Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița, reprezentat de Rareș Borcea – președinte în mandatul 2015-2016 și Rebeca Cercel – președintele în exercițiu, a fost premiat pentru activitatea desfășurată în ultimul an.

Premierea Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița în cadrul Galei Tineretului a reprezentat o confirmare a calității activității pe care echipa noastră a desfășurat-o în ultimul an. De la identificarea problemelor cu care elevii se confruntă în licee, prin ateliere de intercunoaștere desfășurate periodic în școlile dâmbovițene, și până la contribuția adusă în realizarea unor documente cu impact național în domeniul educației, cum ar fi „Statutul elevului” sau Metodologia-cadru a consiliilor de administrație din școli, de la aportul în dezvoltarea personală a colegilor noștri, prin sesiuni care au avut ca invitați personalități ale diferitelor domenii de activitate, un curs de câteva zile desfășurat la Sinaia sau chiar un parteneriat cu „Societatea Astronomică Română de Meteori”, și până la promovarea educației formale și nonformale desfășurate la nivelul județului nostru, prin prezența la evenimente importante și premiile obținute la concursuri naționale. Toate acestea sunt doar câteva din aspectele care au definit mandatul 2015-2016 și care au devenit „ADN-ul” organizației noastre. Personal, mă bucur că am avut șansa de a fi reprezentantul elevilor de-a lungul ultimilor ani și, uitându-mă la structura actualului Birou Executiv al CJE, sunt convins că ceea ce s-a întâmplat până în prezent reprezintă o parte din lucrurile deosebite pe care Consiliul Elevilor le poate realiza!, spune Rareș Borcea, președintele Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița în mandatul 2015-2016.
Evenimentul a avut loc vineri, 9 decembrie 2016, la Casa Tineretului Târgoviște și a fost organizat de Societatea Astronomică Română de Meteori în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița si Asociația de Tineret Arena și a fost finanțat de Primăria Municipiului Târgoviște.
Gala de Tineret Târgoviște 2016 este o activitate gândită de „Societatea Astronomică Română de Meteori” , o asociație ai cărei membrii privesc spre stele, dar gândită tocmai pentru că noi suntem cu picioarele pe pământ și pentru ca în momentul în care la sfârșit de an tragem linie și calculăm câte stele căzătoare am văzut, câte planete am observat […] De aceea, acum, la sfârșit de an, am dorit să strângem și să îi premiem pe cei care de-a lungul anului acesta au desfășurat activități cu, pentru și despre tineret, activiăți cu implicare civică și/sau umanitară, comunitară ș.a., a spus Valentin Grigore, președintele Societății Astronimice Române de Meteori. În cadrul acestui eveniment au urcat pe scena și au fost premiate pentru eforturile depuse în jur de 40 de asociatii, grupuri informale, structuri de și pentru tineret, instituții și autorități care au sprijinit ș finanțat asociații, fundații sau instituții cu implicare civică. Printre momentele dedicate mulțumirii și premierii celor cu merite deosebite s-au desfășurat și momente artistice, spre deliciul spectatorilor.
Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *