Actualitate

IȘJ Dâmbovița: „Cursurile NU se suspendă”

Conform unui comunicat emis de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, ”luni, 9 ianuarie 2017, unitățile școlare din județul Dâmbovița își reiau cursurile și vor funcționa după programul normal”.

În urma avertizărilor meteorologice, paisprezece Inspectorate Școlare Județene (precum ISJ Constanța, ISJ Teleorman, ISJ Vaslui și ISJ Olt) și Inspectoratul Școlar al Municipiului București au decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 9 și 10 ianuarie 2017.

Deși în județul Dâmbovița se menține Codul galben de zăpadă și viscol, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a decis să nu suspende cursurile. În acest sens, domnul Ion Sorin, Inspectorul General al IȘJ Dâmbovița, a comunicat pe pagina sa de Facebook:

”Decizia de a nu suspenda cursurile la nivelul întregului județ a fost luată cu consultarea autorităților (prefectură, poliție, directori) și are în vedere și faptul că există mulți părinți care mâine lucrează și ai căror copii au nevoie de supraveghere. Pe de altă parte, la nivelul fiecărei școli legea permite luarea unei decizii proprii, în funcție de factorii locali (număr de elevi navetiști, starea drumurilor, încălzirea, etc.)

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis pe 7 ianuarie atenționarea de Cod galben pentru 22 județe din estul și sud-estul țării.

Comunicatul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița poate fi consultat aici.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *