Atitudine, Boabe de cafea

Viitorul este în mâinile noastre.

Noi suntem schimbarea. Noi suntem viitorul. Cu noi, începe totul.

Schimbarea începe cu noi.

Anul 2017, un an nou, un nou început. Toți sperăm să fim mai buni, să avem mai multe împliniri, mai multe bucurii…dar, întrebarea este: ce facem pentru ca acest lucru să se întâmple? Toți vrem să avem viața îmbelșugată din toate punctele de vedere, să fim lăudați și avem impresia că așa trebuie, dar noi, de fapt, nu facem nimic. Așteptăm ca ceilalți să acționeze. Stând pe internet zilele acestea, am găsit un citat care m-a determinat să scriu acest manifest:

„Toți se gândesc să schimbe lumea, dar niciunul nu se gândește să se schimbe pe el însuși”  – Lev Tolstoi.

Noi suntem următoarea generație de adulți, noi suntem schimbarea! Noi avem puterea de a repara lucruri care ne provoacă neplaceri, haideți să acționăm! Nu lăsați pe seama altora, implicați-vă! Dacă vă doriți să schimbați ceva, pur și simplu acționați. Gândește-te că anul acesta este anul tău. Gândește-te că anul acesta tu vei face ceva, tu vei face o schimbare. O schimbare în tine, o schimbare în societate.

Nu mai aștepta schimbarea din partea altora. Implică-te personal. Fii deosebit. Haide să schimbăm ceva. 

Dacă anul acesta fiecare ar gândi așa, umanitatea ar rezolva 90% dintre problemele cu care se confruntă. Dacă fiecare dintre noi ar realiza ce putere stă ascunsă în noi…acum am fi departe.

Anul acesta este anul tău.

Haide să îl facem mai bun.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *