Stil vestimentar

Tendințele anului 2017 în modă

Moda revine este o expresie pe care o auzi din ce în ce mai des. Această expresie poate caracteriza cu ușurință anul 2017.

2017 va fi un an plin de trenduri care te vor șoca la prima vedere, iar altele te vor face să zâmbești și poate câteva te vor convinge să le alegi.

Ce se poartă în 2017

Dungile Anul acesta se poartă dungile atât orizontale cât și verticale în culori cât mai vii. Clasicele dungi alb – negru sau alb – bleumarin nu dispar din trend, căci ele sunt elemente clasice și absolut nelipsite din garderoba oricărui femei.

 Volanele Volanele au dominat New York Fashion Week și au fost prezente pe rochiile asimetrice, topurile cu un singur umăr și pe fustele voluminoase.

 

Pantofii cu toc pătrat Purtați de bunicile noastre, pantofii cu toc block revin în trend. Poate nu sunt cei mai sexy pantofi, dar cu siguranță sunt cei mai comozi. Sunt perfecți cu fustele A-line, dar și cu jeanși drepți.

Ciorapii-plasă Kylie Jenner este responsabilă de învierea acestui trend.

În 2017, ciorapii plasă se poartă cu fuste sau rochii midi, pantaloni scurți cu talie înaltă sau fuste mini de jeans. Blugii cu talie joasă Trendurile se reciclează, iar în 2017 blugii cu talie foarte joasă pe care îi purta Britney Spears în anii 90 revin la modă. Îi poți purta cu un top cropped sau cu o cămașă lejeră băgată în pantaloni.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *