Boabe de cafea

Viitorul începe azi – fotografii extraordinare cu oameni extraordinari

Facem parte din așa numita generație Y, sau generație Z, sau generația Millennials, sau din generația căreia i s-au oferit cine știe câte alte apelative. Oricât de futuriste sună aceste denumiri, ele reprezintă un singur lucru, o generație a contrastelor. Zilnic pot fi întâlniți tineri care vor o schimbare în mentalitatea societății, în modul de trai, în învățământ etc. și lucrează pentru a deveni acestă schimbarea. Cu toate acestea, de partea cealaltă a balanței se află tinerii care au fost intoxicați social la un nivel atât de înalt, încât vor continua faptele predecesorilor lor care au adus societatea într-o stare de putrefacție.

După cum am menționat anterior, mai există o speranță în tinerii care au inițiativă, mai există un viitor. Această inițiativă am remarcat-o în câțiva tineri din micul meu oraș de provincie, Bârlad. Astfel, am adunat o parte din constructorii viitorului și i-am imortalizat în proiectul fotografic “Eu sunt viitorul”.

Poți vizualiza mai jos galeria foto. 

Alături de tineri ca voi, cititorii, ca noi, cei care scriem, alături de toți cei care aduc și cea mai mică schimbare în lume, societatea va prospera iar viitorul nu va mai fi gri.

            Cu noi, viitorul începe azi!

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *