Actualitate

Atelierul Digital la Târgoviște!

Google România și Fundația LEADERS organizează Atelierul Digital la tine în oras!
Tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani au ocazia să învețe ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.
Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unei sesiuni este de 3 ore. După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.
Cursul de vineri, 24.02.2017, va avea loc la Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, de pe Strada Stelea nr.2, în intervalul orar 15:00 – 18:00 și va fi bazat pe un studiu de caz real. O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic – este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.
La eveniment va fi prezentă Mădălina Stănescu, Digital Marketing Consultant la Google România. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița și Centrul Europe Direct Târgoviște.
Mai multe informații despre cursul gratuit Atelieul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *