Actualitate

Balul Bobocilor ”Ienăchiță Văcărescu” – Q&A cu bobocii!

Ca în fiecare an, Balul Bobocilor de la C.N. ”Ienăchiță Văcărescu” se anunță a fi unul extraordinar!

Așa cum ne-au obișnuit, Bobocii de la Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” vor face un show de senzație! Pentru că apreciem curajul celor ce urmează să participe la probele din cadrul Balului, mai mulți reporteri de la ”Gazeta Liceanului” au mers pentru a face cunoștință cu bobocii.

Entuziaști, aceștia ne-au răspuns la câteva întrebări. Să facem cunoștință cu perechile!

 

Perechea numărul 1: Daria Iancu-Paula și Rădulescu Ștefan!

Daria se prezintă ca fiind o fire copilăroasă, emotivă și totodată sociabilă și prietenoasă. Personalitatea ei este una puternică, fiind foarte încăpățânată și perseverentă, spune ea. Spune că iubește animalele, călatoriile și sportul, practicând baschetul de 5 ani, activitate ce îi ocupă cea mai mare parte a timpului liber.

Redactor: Ce probă crezi că te avantajează?

Daria: Proba de dans. Ne-am pregătit intens pentru ea!

R: De ce îți dorești să participi la Bal?

D: Particip la bal deoarece vreau să îmi testez limitele și consider că este o experință unică. Am decis să mă înscriu pentru că am auzit ca este interesant iar multă lume m-a încurajat să fac acest lucru!

R: De ce probă îți este teamă?

Cel mai frică îmi este de proba discursului fiindcă trebuie să vorbesc pentru câteva minute în fața unei săli pline. Cum spuneam, e o experiență interesantă!

 

 

Ștefan este un băiat prezentabil ce se descrie ca fiind foarte ambițios, perseverent și sociabil. Accentuează faptul că odata ce își stabileste un obiectiv, se străduiește foarte tare să îl atingă. Ca pasiuni, se remarcă muzica, engleza și în special dansul, pe care îl practică de 7 ani.

Redactor: Crezi că timpul acordat pregătirilor a meritat?

Ștefan: Cu siguranță! Proba de dans, cel puțin, va fi extraordinară, am acordat multă atenție și dedicație acestei probe.

 

 

Perechea numărul 2: Ana Gogescu și David Marcu!

Ana afirmă că îi plac limbile străine, dar în pofida acestui fapt își dorește să urmeze Facultatea de Drept în viitor. Adoră să își petreacă timpul cu prietenii și este foarte sociabilă și deschisă, tot ea spunându-le că are ca pasiune principală make-up-ul.

R: De ce ai decis să participi?

Ana: Este o experiență specifică clasei a IX-a pe care cu siguranță nu vreau să o ratez!

R: Există vreo probă care îți provoacă teamă?

A: Habar nu ai cu cine vorbești! Sunt neînfricată, nicio probă nu mă poate speria sau intimida.

 

 

David este un bun sportiv ce iubește baschetul. Este o persoană exagerat de sinceră și competitivă, recunoaște el, fiind capabil să spună adevărul indiferent de cât de crud ar fi acesta. Din acest motiv, David este o persoană calmă în majoritatea timpului, dar își poate schimba repede starea în funcție de circumstanțe.

R: Ce probă consideri că te avantajează?

David: Nu cred că există o probă anume care mă avantajează, toate sunt foarte importante!

R: Crezi că pregătirea pentru Bal a meritat?

D: Din plin! Sper ca spectatorii să fie impresionați de numărul nostru.

 

Perechea numărul 3: Dumitrescu Bianca și Tudorache Alexandru!

Bianca se consideră o fire sensibilă, optimistă, ambițioasă, competitivă, comunicativă și foarte sociabilă. Îi place întotdeauna să încerce ceva „nou „, să se afirme și să descopăre în ea calități care o vor ajuta în viață.

R:  De ce îți dorești să participi?

Bianca: Am vrut să particip pentru că este o experiență foarte frumoasă și nu doar titlul de miss și mister contează.

R: Ai emoții?

B: Sincer, da. Însă în momentul în care mă voi urca pe scenă vor dispărea.

R: Crezi că timpul acordat pregătirii a meritat?

B:  Da, pentru că am învățat noi stiluri de dans, chiar dacă noi avem doar unul, respectiv rumba.

 

Alex se consideră un băiat ambițios și perfecționist, deoarece dacă își propune ceva, încercă să reușească acel lucru cât mai bine. Totodată, se consideră un tip sociabil și reușește să se împrietenescă cu alte persoane rapid. Consideră ca atuul lui este faptul că este un tip foarte energic, amuzant, care este mereu cu zâmbetul pe buze și care încercă să se bucure de anii de liceu cât mai mult.

R: Ce te-a determinat să participi?

Alex: În primul rând sunt aici pentru a mă distra. Scurt pe doi!

 

Perechea numărul 4: Bondoc Lorena și Breazu Lucian!

 

Lorena spune că este o persoană orgolioasă, dar loială prietenilor. Trăsătura care o definește pe Lorena este ambiția, ea luptă pentru ceea ce își dorește și își urmează principiile cu sfințenie. Cel mai mare vis al ei este să călătorească prin toată lumea cu un aparat de fotografiat în mâna și vrea să transforme asta dintr-un hobby într-un job.

R: De ce ai decis să participi la acest bal?

Lorena: Este o experiență foarte frumoasă, ținând cont că sunt clasa a noua. La început nu prea voiam, dar am fost convinsă de prieteni și iată-mă aici!

R: Ceva emoții?

L: EU?! Emoții?

 

Lucian ne spune că este o fire pozitivă, îi place întodeauna să privească partea plină a paharului. Încă de când era mic, moda face parte din viața lui și vrea ca în viitor sa facă o carieră din asta. De asemena, el se ghidează întodeauna după instinct, reușind astfel, ca de fiecare dată, să rămână cu un gust dulce după fiecare experiență.

R: De ce te-ai înscris în acest concurs?

Lucian: Sunt deschis noilor provocări, și optimismul din mine îmi spune ca eu voi lua titlul cel mare, de Mister Boboc.

 

 

Perechea numărul 5: Năstase Elisa și Puiu Mihnea!

Elisa este o fată căreia îi plac experiențele noi și să-și facă prieteni noi și că de fiecare dată dă ce e mai bun din ea. Spune despre ea că este ambițioasă și curajoasă, dar în unele cazuri este emotivă. Mereu își dorește să fie cea mai bună în lucrurile pe care le face și merge pe principiul „Totul sau nimic”. Își face prieteni repede și se integrează în orice mediu.

R: De care probă îți este cel mai frică?

Elisa: La proba de dans o să am cele mai mari emoții, să nu greșesc vreun pas sau să-l uit.

 

Mihnea spune despre el că este un tip simpatic, spiritual, cu simțul umorului foarte dezvoltat, dar și în același timp foarte sensibil. Își dorește să trăiască totul la maxim, să se bucure de orice și să înțeleagă frumusețea vietii prin fiecare clipă pe care o are.

R: De ce te-ai decis să te înscri la acest concurs?

Mihnea: Îmi doresc foarte mult să cunosc oameni noi, am vrut să nu ratez această ocazie și vreau să îmi demonstrez că pot face față oricărei provocări.

 

 

Perechea numărul 6: Matei Mara și Matei Rareș!

Mara are 15 ani și spune despre ea că este o persoană ambițioasă, are încredere în puterea ei de alegere și nu îi plac extremele, este pasionată de muzica clasică, practicând de 8 ani pianul. Îi place să-și facă prieteni și este o fire sociabilă si activă.

R: De ce ai descis să participi la bal?

Mara: Sunt de fire optimistă și foarte ambițioasă și consider că mă avantajează!

 

Rareș spune că fiecare persoană este unică în felul ei de a fi. El este încrezător în propriile puteri. Practică de 9 ani baschet. El ne mai spune că este o persoană agitată și îi place să se distreze. Îi place să lege prietenii văzând tot ce este mai bun în oameni.

R: De ce ai decis să te înscrii la bal?

Rareș: Am decis să particip la bal, pentru că îmi plac provocările!

 

 

Perechea numărul 7: Coman Ștefania și Petre George!

Ștefania este o fire ambițiosă, optimistă și sensibilă. De asemena, ea mai este energică, reușind să-i facă pe cei din jur să râdă. Spune că dacă își propune ceva, muncește din greu pentru a-și atinge scopul. Îmi place să mă plimb și să călătoresc.

R: De ce ai vrut la acest concurs?

Ștefania: Este o ocazie unică, ne așteptam să câștigăm, dar acesta nu este țelul nostru, acela fiind să ne distrăm.

 

George este genul de băiat care iubește fotbalul, să se distreze alături de prieteni și indiferent de situație, rămâne cu zâmbetul pe buze. Se consideră special pentru că are simțul umorului bine dezvoltat care îl ajută să scape de emoții și sa fie mereu optimist.

R: De ce te-ai înscris la acest bal?

George: Pentru că vreau să experimentez mai multe lucruri și vreau ca acest bal sa fie distractiv și de neuitat, în sensul bun.

 

 

Perechea numărul 8: Bușu Maria și Vasile Vlad!

Maria ne-a spus că este o fire competitivă și ii place place orice provocare, oricât de grea ar fi. Pasiunea ei este dansul, pe care îl face de 9 ani și care o relaxează. Îi place să petreacă timpul liber cu prietenii care o fac să zâmbească chiar și atunci când nu are o dispoziție bună.

R: Care crezi că este proba care vă avantajează cel mai mult?

Maria: Dansul, pentru că am muncit mult la el și avem așteptări pe măsură.

 

Vlad este o fire emotivă, sensibilă. Este loial prietenilor, și mereu sare în ajutorul lor. Este sociabil și volubil. Spune că se dedică cu totul când are ceva de făcut și merge pe principiul”Acum ori nicodată”. Timpul liber îl petrece cu prietenii sau uitându-se la seriale.

R: De ce te-ai decis să te înscri in acest concurs?

Vlad: Mi-am dorit încă din clasa a șasea sa particip la acest concurs!

 

Despre Balul Bobocilor de la C.N. ”Ienăchiță Văcărescu”

Anul acesta, Balul Bobocilor va avea loc la Clubul Studenților, pe data de 6 aprilie. Alegerea câștigătorilor Balului se va face prin în funcție de prestația acestora de-a lungul celor șase probe: prezentare de aproximativ 2 minute, o serie de întrebări de cultură generală, o probă sportivă, o declarație de dragoste, o probă de eleganță și, una dintre cele mai importante, proba de dans.

Urăm tuturor bobcilor mult succes!

 

 

Reporter: Vlad Andrei

Redactare: Vlad Andrei, Sebastian Bobeică, Luca Daia, Sabin Ștefanov

Fotografii: Natali Mur

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *