Actualitate

Află totul despre Samsung Galaxy S8 și S8+!

Astăzi a fost lansat noul flagship al sud-coreenilor de la Samsung, Galaxy S8, împreună cu varianta S8+.

În cadrul unei conferințe de presă, Samsung a prezentat noile modele, S8 și S8 Plus. Galaxy S8 a fost cu siguranță unul dintre cele mai așteptate telefoane inteligente de până acum; Samsung a anunțat, pe 3 martie, data evenimentului în care va prezenta publicului un nou telefon: 29 martie 2017. Evenimentul Unpacked a avut loc la Londra, începând cu orele 18:00.

Samsung Galaxy S8 are un ecran de 5.8 inch, intitulat ”Infinity Display” datorită mărimii impresionante și a design-ului deosebit, fiind rezistent la apă și praf (IP68). Butonul fizic ”Home” a dispărut, fiind înlocutit de un ”buton invizibil” (fiind integrat la baza ecranului). Senzorul de amprentă a fost mutat pe spate, în vecinătatea camerei de 12 MP. Vine dotat cu  scanner pentru iris și un asistent inteligent intitulat Bixby. Acesta va fi disponibil începând cu 21 aprilie pentru suma de 720$.

S8 și fratele mai mare, S8 Plus

Rezoluția, de asemenea, este una foarte bună, 1440 x 2960 (QHD+). Procesorul este un Exynos 8895, telefonul având o memorie de 4 GB RAM și 64 GB stocare. Acesta vine dotat cu o baterie de 3.000 mAh; apreciem prezența mufei jack de 3.5 mm.

Camera principală are 12MP, Samsung adăugând la acest model o funcție denumită ”Multi Frame-Image”, ce face trei poze în loc de una, alegând-o automat pe cea mai bună. Camera frontală este de 8MP, Samsung adăugând și o serie de efecte asemănătoare celor de pe Snapchat.

Câteva cuvinte despre S8 Plus

S8 Plus este, așa cum indică și numele, varianta mai mare a lui S8, incorporând un ecran de 6.2 inch. Specificațiile sunt identice cu cele ale lui S8, ambele modele având ecranul OLED. Acesta va costa 850$.

 

Aveți mai jos videoclipul oficial de prezentare:

 

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *