Actualitate, Tehnologie

Galaxy S8 – modul în care Samsung aduce telefonul de mâine, astăzi

Samsung a lansat Galaxy S8 și S8+. Îți aducem cea mai completă descriere a noilor funcții, precum Infinity Display, cititorul de iris sau asistentul Bixby.

Galaxy S8

Acesta este videoclipul prin care Samsung a introdus noile Galaxy S8 și S8+ printr-un eveniment Unpacked, organizat concomitent în New York și Londra. Producător de telefoane mobile încă din anul 1988, compania coreeană a deschis prezentarea prin a detalia expertiza efectuată de-a lungul deceniilor în domeniul IT, accentul pus de Samsung pe aspecte precum calitatea și siguranța produselor oferite, subliniind dorința de a învăța din feedback-ul primit, din greșelile făcute, incluzând episodul din a doua jumătate a anului anterior, referitor la seria Galaxy Note.

A opta generație de telefoane Galaxy S își propune să aducă un aer proaspăt în marea de telefoane mobile din zilele noastre, compania utilizând în promovare motto-ul Unbox your phone, făcând referire la design frapant al celor două dispozitive, la marginile reduse din jurul ecranului. Colegul nostru Sebastian v-a prezentat anterior cele mai importante aspecte ale seriei Galaxy S8. În acest articol, vom analiza în detaliu proprietățile noii generații, utilizând o structură care să vă permită o navigare mai ușoară în cadrul articolului, pe categorii de caracteristici.

 

Cu siguranță Galaxy S8 este un telefon care va întoarce multe priviri asupra designului său futurist: Infinity Display garantează divertisment la cel mai înalt nivel, de la vizionarea de filme și până la jocuri interactive, ecranul de 5.8, respectiv 6.2 inchi este un lucru pe care acum doi ani l-am fi considerat imposibil într-o dimensiune compactă, într-un format plăcut de ținut în mână, datorită formelor rotunjite. Camerele sunt în continuare unul dintre punctele forte ale gamei Galaxy S, iar anul acesta camera frontală a primit un upgrade binemeritat. În prezent, producătorii pun accent pe inteligența artificială a dispozitivelor mobile, iar S8 și asistentul său Bixby (Google Assistant este de asemenea disponibil) propun noi modalități de a interacționa cu telefonul. Un aspect normal, Galaxy S8 și S8+ vin cu cele mai performante componente, iar, alături de siguranța oferită de scanner-ul de iris sau cititorul de amprentă, vor îmbunătăți experiența de utilizare. La toate acestea se adaugă un pachet de vânzare consistent, care include căști premium oferite de Harman, și o gamă variată de accesorii oficiale, plus un număr enorm de accesorii oferite de alți producători în perioada următoare.

Generația a opta oferă flexibilitate și promite mult utilizatorului din zilele noastre. Ca întotdeauna, decizia aparține fiecăruia, iar în loc de concluzie, vă invit să urmăriți clipurile introductive oficiale, în care Samsung vorbește despre dorința companiei de a face imposibilul posibil.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *