Actualitate

Elevii vin în apărarea celor doi candidați care se confruntă cu o eroare la bacalaureat

Consiliul Județean al Elevilor (C.J.E.) Dâmbovița, unica structură reprezentativă a elevilor la nivel județean, își exprimă sprijinul pentru cei doi elevi dâmbovițeni care se confruntă cu o eroare a comisiei ce a corectat lucrările scrise la disciplina „Istorie”. Aceștia au fost declarați eliminați din examen, deși înregistrările video infirmă orice tentativă de fraudă.

Solicităm Ministerului Educației Naționale soluționarea acestei grave erori, eroare ce îi impiedică pe elevii Ana Maria Ionița și Alexandru Toma să-și continue parcursul educațional, aflându-se, astfel, în imposibilitatea de a se înscrie în învățământul superior. Nu putem periclita viitorul unor persoane, atât timp cât există dovezi asupra desfășurării în condiții normale a examenului de bacalaureat.

Salutăm poziția Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și încurajăm susținerea publică a celor doi, în speranța soluționării problemei cu celeritate, astfel încât să nu existe piedici în susținerea examenului de admitere.
Președintele Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița, Rebeca Cercel, declară:
„Imediat ce am aflat despre situația Anei si a lui Mihai am intervenit prompt, în speranta că vom reuşi să soluționăm problema pe cale amiabilă, într-un timp scurt. Vom depune toate diligențele pentru ne asigura că viitorul celor doi elevi nu este afectat”.

Președintele Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița,
Rebeca Cercel

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *