Actualitate, Interviuri

Am vorbit cu grandson – cel care va revolutiona industria muzicii

Grandson este un muzician promițător de 23 ani din Toronto, Canada, fiind un nume de care vei mai auzi în viitor cu siguranță – deși până acum a lansat doar câteva melodii. Acesta a fost de acord să acorde un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Liceanului.

Reporter: Salut, Jordan. Spune-ne câte ceva despre trecutul tău – cum s-a dezvoltat pasiunea ta pentru muzică?

grandson: M-am născut în Englewood, în New Jersey. Pasiunea mea pentru muzică există de când mă știu, bunicul meu (care a avut o mare influență asupra mea și a muzicii mele) a fost un mare fan al jazz-ului și blues-ului, tatăl meu asculta soul și rock clasic, iar surorile mele au adus în casă hip-hop, dancehall, neo soul și R&B. Am început să cânt la chitară pe la 11 ani și am început să cânt hip-hop în liceu. După ce m-am mutat în Los Angeles m-am reconectat la rădăcinile mele – rock and roll. Atunci am început să combin toate aceste influențe și pasiuni și să îmi creez propriul stil muzical.

R: Ai un nume interesant (grandson). Care este povestea din spatele lui?

g: Bunicul a avut o mare influență asupra mea – din păcate, a decedat în perioada în care încercam să îmi dau seama cum vreau să fac muzică și în care deveneam artist. Am început să iau muzica în serios! Căutam un nume care să aducă un omagiu muzicii și persoanelor care m-au influențat, care ar suna nostalgic și cu care te-ai putea identifica. Managerul meu m-a sunat într-o dimineață după ce a avut un vis în care oamenii mă strigau la un concert grandson (”nepotul”), și așa a rămas numele meu de scenă!

 

R: Definește-ți muzica în trei cuvinte!

g: Purificatoare, neapologetică, crudă.

R: Ce ne poți spune despre ”omul” grandson? Ce îți place să faci în timpul liber?

g: Timpul liber mi-l petrec în natură, fac drumeții, îmi place să plec din oraș și să mă deconectez. De asemenea, ador să îmi petrec timpul cu persoanele și în locurile care contează pentru mine. Și îmi place să mănânc. Absolut orice! Nu este nimic ce nu aș încerca.

 

R: Spune-ne câteva secrete despre tine.

g: Lucruri secrete… îmi plac filmele, în special documentarele bune, sau orice film în care joacă Tarantino, Christopher Nolan sau Paul Thomas Andersen. Sunt un mare fan al baschetului, susținând Toronto Raptors. De asemenea, sunt pasionat de sustenabilitatea mediului, drepturile femeilor, și folosirea internetului pentru a crește accesibilitatea la informații și a crește transparența guvernelor.

R: Care sunt planurile tale pentru viitor?

g: Plănuiesc să mă concentrez mai mult pe muzică – o parte din cântecele noi vor fi despre politică și chiar un rock asemănător heavy metal-ului, în timp ce restul vor fi mai emoționale, aruncând o lumină asupra mea ca persoană. O să merg în turneu în toată lumea,  o să îmi folosesc platforma socială (fani și cunoscuți) pentru a crea un paradis pentru oamenii open-minded, care încă nu și-au găsit menirea în lume. Vreau să mă implic în multe alte planuri pe care încă nu le pot divulga, însă care vor încuraja comunitățile de astfel de oameni, în moduri mai profunde și mai durabile. De asemenea, vreau să mă implic în programe pentru a stimula tinerii să folosească arta pentru a proiecta propria lor personalitate.

Urmărește-l pe grandson: 

Facebook

YouTube

 

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *