Actualitate, Tehnologie

Galaxy Note8 sau cum o eroare a provocat inovația

Samsung a lansat Galaxy Note8, Gear Sport, Fit2 Pro și IconX 2018. Îți aducem cea mai completă descriere a smartphone-ului și a noilor accesorii, a camerei duale, a noilor S Pen, Infinity Display și Samsung DeX.

Update 09.09.2017: Recunoașterea facială a Galaxy Note8 este îmbunătățită față de versiunile anterioare, testele Sammobile arătând că noua tehnologie nu poate fi păcălită să deblocheze dispozitivul prin utilizarea unei fotografii a proprietarului.

După nefericitul eveniment care a dus la retragerea Galaxy Note7 de pe piață și o revenire spectaculoasă, generată de caracteristicile inovatoare aduse de Galaxy S8 și de noile standarde utilizate în producția de acumulatori, Samsung a introdus Galaxy Note8 ca succesor al binecunoscutei game care a popularizat smartphone-ul cu ecran mare. Primele 10 minute ale evenimentului Unpacked din New York au fost dedicate de companie transmiterii unui mesaj de mulțumire către utilizatorii care acordă în continuare încredere dispozitivelor Galaxy Note, Samsung asigurând calitatea noilor produse.

Motto-ul utilizat de compania coreeană în promovarea noului smartphone este Do bigger things, Samsung mizând în continuare pe libertatea de exprimare pe care ecranul de dimensiuni mari, în combinație cu stylus-ul S Pen și funcționalități care să susțină o utilizare profitabilă a unui astfel de display, o oferă iubitorului de tehnologie sau simplului utilizator care dorește efectiv mai mult de la telefonul său. De fapt, studiile efectuate de companie arată că utilizatorii de Galaxy S8+ petrec cu 40 de minute mai mult pe zi utilizând telefonul decât aceia care folosesc un Galaxy S8, deci ecranul mare prezintă interes și determină o utilizare prelungită a smartphone-ului.

Modul în care noul dispozitiv păstrează toate atuurile telefoanelor anterioare, pe care le combină însă cu funcțiile introduse de Galaxy S8 și cu o cameră principală duală, va fi oare suficient pentru a asigura succesul lui Note8? În secțiunile următoare vă vom prezenta în amănunt caracteristicile acestui smartphone, detaliind ulterior și noile accesorii din gama Gear pe care compania coreeană le-a lansat zilele trecute în Berlin.

Note8 pare a fi dispozitivul pe care utilizatorii seriei Note îl așteaptă de câțiva ani: cu un ecran de calitate HDR de dimensiuni mari, însă într-o siluetă manevrabilă, cu rezistență la apă și la praf, cuprinzând cele mai avansate metode de securitate, un S Pen îmbunătățit, Multi-Window cu App pair, un asistent vocal în care îți poți crea propriile comenzi, accesul la platforme VR și AR, 6GB de RAM, cel mai performant procesor mobil, Samsung DeX și cele mai avansate camere pe care Samsung le-a utilizat vreodată într-un telefon, Galaxy Note8 va deveni PC-ul de buzunar al utilizatorilor săi. Design-ul său futurist va întoarce multe priviri, iar acumulatorul testat permanent în centrul dedicat al companiei va asigura o viață îndelungată acestui model. La toate caracteristicile se adaugă un pachet de vânzare consistent, care include căști premium oferite de Harman (inclusiv un Samsung DeX dacă realizați o precomandă), și o gamă variată de accesorii oficiale, plus un număr enorm de accesorii oferite de alți producători în perioada lunilor următoare. Vă recomand să răsfoiți și articolele anterioare dedicate familiei Galaxy, pentru a descoperi mai multe despre funcțiile introduse de Samsung în ultimul an. Ca întotdeauna, decizia aparține fiecăruia, iar în loc de concluzie, vă invit să urmăriți clipurile introductive oficiale:

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *