Interviuri

Interviu cu Nico: „Trăiți-vă viața, dar cu cap!”

Cu ocazia participării sale la „Zilele Cetății Târgoviște”, Nicoleta Matei (cunoscută și sub numele de scenă „Nico”) a acordat un interviu reporterilor „Gazeta Liceanului”.

Reporter: Care este melodia preferată din propiul repertoriu?
Nico: Hmm… îți dai seama că toate îmi plac, dar „Nu pot să mai suport” este o piesă la care improvizez tot timpul și pe care o cânt mereu altfel.

R: Cum vă împărțiți între carieră și familie?
N: Nu este ușor dar, sincer, nici prea greu! Împărțim tot ceea ce este de făcut în două – totul este mai ușor de făcut în doi! Este mai greu cu animăluțele pentru că noi avem patru căței și trei pisici, iubim foarte mult animalele.

R: Aveți un idol?
N: Am avut-o pe Whitney Houston, am adorat-o! Am văzut-o chiar cu doi ani înainte să moară, am fost la un concert de-al ei, cânta impecabil!

R: V-a părut vreodata rău că sunteți o persoană publică?
N: Nu mi-a părut rău… nu mă consider o celebritate, sunt la fel ca ceilalți oameni, doar că este o responsabilitate, avem darul acesta de la Dumnezeu, cântăm și vă încântăm, acesta este rolul unui artist! Învățați să fiți modești! Celin Dion este o persoană publică!

R: Care este motto-ul dumneavoastră?
N: Nu am! Deși, dacă mă gândesc mai bine… cred că s-ar potrivi <<Mănânc ce vreau, fac ce-mi place, chiar dacă mă îngraș, nu e nimic!>>.

R: Care este cea mai mare teamă pe care o aveți?
N: Îți dai seama care este, să mă lase, Doamne ferește, corzile vocale! De exemplu, eu nu mănânc înghețată, o bag la microunde, nu pot să beau rece.

R: Ce vă place să gătiți?
N: Mâncare românească, dar fac și niște spaghete foarte bune, pastele integrale sunt cele mai bune! Bineînțeles, din gastronomia românească, știu să gătesc nelipsitele sarmale, fac și o zacuscă foarte bună!

R: Aveți un sfat pentru noi, liceenii?
N: Trăiți-vă viața, dar cu cap!

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *