Actualitate

Interviu cu bobocii de la Colegiul Economic ”Ion Ghica”

Bobocii și organizatorii de la clasele de a XI-a de la Colegiul Național Ion Ghica pregătesc un bal cum nu s-a mai văzut. Pentru că apreciem dedicarea și curajul bobocilor, mai mulți reporteri ai Gazetei Liceanului au mers pentru a face cunoștință cu ei. Unii mai timizi, alții mai îndrăzneți, cu toții au fost încântați să răspundă câtorva întrebări. Să facem cunoștință cu perechile!

 

Perechea numărul 1: Emilia Bucur și Leonard Cazacu

Emilia Bucur s-a înscris la această competiție pentru a-și demonstra că poate să treacă peste această provocare. Va încerca să convingă juriul prin talentul său la dans, prestând în fața lui un moment de bachata, însă, afirmă că îi este cam frică de această probă. Emilia se descrie ca fiind o fire puțin timidă, dar foarte prietenoasă. Mottoul ei este: Indiferent de ceea ce poţi face sau visezi că poţi face, începe. Îndrăzneala are geniu, putere şi magie în ea.

Leonard Cazacu s-a înscris la această competiție considerând-o o oportunitate care este unică în viață și pentru a deveni mai cunoscut printre colegi. La proba de talente va interpreta vocal o piesă, dar vorba fie între noi, îi este cam teamă de ea. Leonard se consideră o persoană glumeață și spune că este pasionat de filmele de groază, iar mottoul său este: YOLO!

 

Perechea numărul 2: Teodora Mărculescu și Bogdan Bârlog

Teodora Mărculescu spune despre sine că este o persoană sociabilă, iubește să își facă prieteni noi și să interacționeze cu cât mai multe persoane. A ales să participe la Balul Bobocilor pentru a câștiga titlul de Miss și pentru a-și face prieteni noi. Atuul ei este talentul muzical, după cum ne spune, neavând teamă de absolut nicio probă.

Bogdan Bârlog se consideră o persoană prietenoasă, marea lui pasiune fiind fotbalul. Ne spune că participă la Bal deoarece o consideră o experiență interesantă și pentru că vrea să își facă noi prieteni. Pentru proba de talente a pregătit un număr de streedance. Nu îi este teamă de niciuna dintre probe, considerând că este pregătit și va fi la înălțimea provocării. Mottoul lui este Never Give Up!

 

Perechea numărul 3: Maria Alecu și Bogdan Alexandru Pacu

Maria se descrie ca fiind optimistă și curajoasă. A ales să participe la Bal deoarece o consideră o experiență interesantă, pregătind o coregrafie excepțională pentru proba de talente. Spune că nu îi este teamă de nicio probă. Mottoul ei este Pentru fiecare dintre noi care reușește, există cineva care ne-a arătat calea.

Alex spune despre sine că este foarte încrezător în forțele proprii. A ales să ia parte la acest concurs pentru a deveni mai popular și pentru a-și face noi prieteni. Și-a propus să impresioneze juriul la proba de talente printr-un număr de teatru. Spune că nu îi este teamă de nicio probă. Mottoul care îl definește este Nu există replică mai usturătoare decât disprețul tăcut.

 

Perechea numărul 4: Silvia Zemeleagă!

Silvia Zemeleagă s-a înscris în această competiție, deoarece vrea să se distreze. Aceasta își dorește ca in urma balului să devină mai populară și spune că va da tot ce are mai bun pentru a impresiona publicul. Curajul ei este de admirat, deoarece în ciuda faptului că partenerul ei de bal a părăsit-o, ea a ales să participe singură. Spune despre ea că este o persoană încrezatoare și energică, iar mottoul ei este: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi.

 

Perechea numărul 5: Ștefania Stanciu și Iulian Dobre

Ștefania Stanciu s-a înscris la acest Bal pentru a-și învinge teama de scenă și ca să își descopere noi abilități. Nu se teme de vreun concurent sau de vreo probă, deoarece are încredere în forțele proprii și va da totul pentru a lua titlul de Miss. Spune despre ea că este o persoană perseverentă, o fire dinamică și găsește frumosul în orice. Mottoul său este: Începuturile au o frumusețe aparte, trăiește clipa și privește viața înainte!

Iulian Dobre s-a înscris la acest concurs pentru a lega prietenii și pentru a se afirma din punct de vedere artistic, unde va interpreta vocal o piesa scrisa de el însuși. Iulian nu se teme de nicio probă, deoarece le consideră accesibile. Se descrie ca fiind o persoană timidă, dar foarte amuzantă, iar mottoul său este: Oamenii vin și pleacă, dar banii rămân.

 

Perechea numărul 6: Eliza Voicu și Michael Avram

Eliza s-a înscris in această competiție, deoarece vrea să demostreze publicului ce poate face. Nu se teme de nicio probă a balului, iar contracandidaților ei le urează multă baftă. Aceasta este încrezatoare si va încerca să convingă juriul prin talentul ei la streetdance. Spune despre ea că este o fire sociabilă si de încredere, iar mottoul său este: Trăiește-ți viața fără frică, atacă obstacolele din calea ta și demonstrează că le poți suporta.

Michael Avram s-a înscris în această competiție, deoarece consideră că este o experiență specifică clasei a IX-a și că nu o poate rata. Nu se teme de nicio probă si le urează contracandidaților baftă si distracție multă! Acesta este foarte încrezător și este convins că va cuceri juriul prin eleganța lui și bineînteles prin poba de talente. Spune despre el că este o persoană optimistă și extrem de sociabilă. Mottoul său este: In life you have to learn, then you remove the «L».

 

Perechea numărul 7: Maria Martoiu și Iotu Sebastian

Maia Martoiu s-a înscris în această competiție, deoarece vrea să-si facă cât mai mulți prieteni noi. Fiind foarte încrezatoare, nu se teme de nicio probă și de niciun concurent, aceasta urându-le ”baftă”! Este convinsă că va convinge juriul că ea merita titlul de Miss prin atitudinea ei și mai ales prin proba de talente în care ne-a spus ca face ceea ce iubeste mai mult, va cânta la chitară. Spune despre ea ca este o fire responsabilă și hotărâtă și iubește să fie implicată în multe activitați. Mottoul ei este: Învinge durerea, râzi cât se poate, că tot la zi ajunge și cea mai lungă noapte!

Sebastian Iotu s-a înscris în această competiție, deoarece nu vrea să rateze nicio provocare sau experiență nouă. Acesta spune că nicio proba nu-i va provoca emoții, fiind foarte încrezător și este convins că va impresiona atât juriul, cât și publicul prin talentul său la vioară. Spune despre el că este o fire simpatică și că este foarte creativ. Mottoul său este: Uneori găsim destinul și în locurile prin care nu vrem să trecem.

 

Perechea numărul 8: Teodora Tomescu și Mario Tătăranu

Teodora Tomescu s-a înscris la acest Bal considerând-ul o oportunitate frumoasă pentru a încerca lucruri noi și pentru a cunoaște oameni. Teodora nu se teme de nicio probă, doarece are încredere în ea și va da totul ca să ia un titlu din cele 3. Spune despre ea că este o persoană competitivă și amuzantă, iar mottoul său este: Nimeni nu te poate face să te simți inferior fără voia ta.

Mario Tătăranu s-a înscris la acest concurs, deoarece vrea să-și facă experiențe și prieteni noi și va încerca să convingă juriul cu amuzamentul său. Nu se teme de nicio probă, deoarece este stăpân pe sine și spune despre el că este o persoană căreia îi place ieșitul cu prietenii, iar prima calitate a lui este amuzamentul. Mottoul său este: Secretul vieții nu este să ai tot ceea ce-ți dorești, ci să-ți dorești tot ceea ce ai.

 

Perechea numărul 9: Alexandra Mihai și Ionuț Feraru

Alexandra Mihai s-a înscris la această competiție pentru a se distra și își dorește să câștige. Va prezenta în fața juriului și publicului un moment unic, deoarece va interpreta un dans țigănesc alături de partenerul său de bal. Alexandra spune despre ea că este o fire foarte sociabilă și îi place să lege prietenii. Mottoul său este: Fii atent pe cine calci când urci, deoare ce vei întâlni aceeasi oameni când vei coborî.

Ionuț Feraru s-a înscris la această competiție pentru a se distra și își dorește să câștige. Va prezenta în fața juriului și publicului un moment unic, deoarece va interpreta un dans țigănesc alături de partenera sa de bal. Ionuț spune despre el că este o fire foarte energică și îi place să lege prietenii. Mottoul său este: Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie întreținut.

 

                         Urăm mult succes tuturor Bobocilor! ?

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *