Actualitate

Interviu cu bobocii de la Liceul Teoretic ”Ion Heliade Rădulescu”

Bobocii și organizatorii de la clasele de a XI-a de la Liceul Teoretic Ion Heliade Rădulescu pregătesc un bal cum nu s-a mai văzut. Pentru că apreciem dedicarea și curajul bobocilor, mai mulți reporteri ai Gazetei Liceanului au mers pentru a face cunoștință cu ei. Unii mai timizi, alții mai îndrăzneți, cu toții au fost încântați să răspundă câtorva întrebări. Să facem cunoștință cu perechile!

 

Perechea numărul 1: Elena Banu și Flavius Moraru

Elena a decis să participe la Balul Bobocilor deoarece consideră că este o experiență unică. Câștigând titlul de miss, speră să devină mai populară în liceu. Pentru proba de talente, a pregătit un monolog cu care speră că va impresiona în mod foarte plăcut jurații! De asemenea, Elena se consideră o persoană prietenoasă și cu simțul umorului.

Flavius participă la Bal deoarece își dorește să fie mai cunoscut în liceu. La proba de talente, speră va impresiona jurații interpretând un cântec din muzica populară. De asemenea, spune că fizicul îl va ajuta în câștigarea probei de talente. Despre sine, spune că este sociabil, glumeț și se poate integra foarte ușor absolut oriunde. Motto-ul care îl definește este Ai carte, ai parte! 

 

Perechea numărul 2: Iuliana Niță și Vișan Fabian

Iuliana spune că a ales să participe la Balul Bobocilor deoarece a fost ”provocată” de colegii mai mari, considerând această experiență ca fiind una unică. Participarea la bal speră că o va face mai cunoscută în liceu, reușind să își facă prieteni noi. Pantomima este pasiunea ei, pe care o va pune în scenă în cadrul probei de talente. Spune despre sine că este o persoană curioasă, plină de viață și foarte prietenoasă. Motto-ul ei este Dacă nu riști, nu câștigi! 

Fabian ne spune că participă la acest concurs deoarece, la fel ca și partenera lui, a fost îndrumat de colegi mai mari. Crede că va deveni popular în liceu datorită acestui Bal.  Pentru proba de talente, a pregătit o scenetă pe care o va interpreta cu ajutorul unui amic. Se consideră o persoană energică, iubind sporturile și activitățile extrașcolare. Motto-ul care îl definește este Dacă nu ai un cod de onoare, nu ai nimic. 

 

Perechea numărul 3: Cristina Bălan și Mircea Olteanu

Cristina Bălan s-a înscris la această competiție pentru a deveni mai cunoscută în liceu. Va încerca să convingă juriul cu talentul său la dans, iar contracandidaților le urează multă baftă. Cristina spune despre ea că este o fire energică și mereu fericită. Mottoul său este: Cu zâmbetul pe buze și capul sus, voi ajunge mereu unde mi-am propus!

Mircea Olteanu s-a înscris la acest bal pentru a lega prietenii. Va încerca să convingă juriul cu frumusețea și talentul lui la skate. Mircea spune despre el că este o persoană curajoasă și mereu optimistă. Mottoul său este: Fă ceea ce iubești, iar succesul va veni de la sine!

 

Perechea numărul 4: Iulia Nicolae și Popa Bogdan

Iulia a ales să participe la Balul Bobocilor deoarece consideră această experiență ca fiind imposibil de ratat. Consideră că participarea la Bal îi va aduce noi prieteni și popularitate în liceu. Pentru proba de talente, va interpreta vocal o piesă în spaniolă, sperând să impresioneze juriul cu vocea ei. Spune despre ea că este o persoană sensibilă, căreia îi place să comunice cu prietenii. Mottoul ei este Nicio stea nu se abate de la drumul ei! 

Bodgan s-a înscris în această competiție deoarece a fost încurajat și susținut de prietenii săi, spunând că va fi mult mai cunoscut în liceu.  A pregătit o scenetă pentru proba de talente, care speră să îl ajute să câștige titlul de Mister. Se consideră o persoană prietenoasă, cu simțul umorului și foarte energic. Mottoul lui este Un om cinstit este cea mai bună lucrare a lui Dumnezeu. 

 

Perechea numărul 5: Ioana Oncescu și Alexandru Călinescu

Ioana spune că a ales să participe la Balul Bobocilor deoarece crede că aceasta este o experiență definitorie pentru clasa a 9-a. Pentru proba de talente, a pregătit un număr de streetdance. Spune despre sine că este o persoană foarte calmă, căreia îi place să socializeze cu absolut toată lumea. Motto-ul ei este Pierderile te vor face să prețuiești ceea ce ai – gustul înfrânegerii face victoria atât de dulce!

Alex s-a înscris în acest concurs pentru a se distra. A muncit din greu pentru a pregăti o scenetă prin care speră să impresioneze jurații. Despre el, spune că are o personalitate foarte interesantă, fiind un tip amuzant și foarte sociabil. Motto-ul lui este Play it safe!

 

Perechea numărul 6: Ștefania Venete și Ianis Săndulescu

Ștefania Venete a ales să participe la Balul Bobocilor pentru că îl consideră o experiență frumoasă și de neratat. Va încerca să convingă juriul cu monologul său și proba dansului. Ștefania spune despre ea că este o fire timidă, dar  care se face plăcută peste tot. Mottoul său este: Viața nu se explică, viața se trăiește!

Ianis Săndulescu a decis să se înscrie la această competiție, deoarece dorește să devină mai popular și pentru a-și descoperi talentele ascunse. Va încerca să convingă juriul că el merită să câștige titlul de Mister Boboc prin eleganța pe care o va prezenta la proba de defilare, unde spune el, că este proba care-l avantajează cel mai mult. Deasemenea va încerca să-l convingă și cu sceneta pe care o va interpreta. Ianis se consideră o persoană amuzantă, dar când este nevoie de seriozitate, va arăta si această latură. Mottoul său este: In the dark, look at the stars!

 

Perechea numărul 7: Ana-Maria Dobre

Ana-Maria Dobre s-a înscris în acest Bal, deoarece îl consideră o experiență unică și spune ea, ar fi fost păcat să o rateze. Va încerca să convingă juriul că ea merită să fie Miss Boboc cu ținutele și prin curajul de a participa singură! Ana-Maria spune despre ea că este o fire curajoasă și îndrăzneață, iar mottoul său este: Fă-o azi sau regretă mâine!

 

Urăm succes tuturor bobocilor!

 

 

Redactori: Vlad Andrei și Natali Mur

Fotografii: Natali Mur

 

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *