Actualitate

Q&A cu bobocii de la Liceul Teoretic „Petru Cercel”

Bobocii și organizatorii de la clasele de a XI-a de la Liceul Teoretic Petru Cercel  se pregatesc intens pentru balul care va avea loc pe 29 Noiembrie la „Clubul Studentilor”.  Unii mai timizi, alții mai îndrăzneți, toti au gait curajul sa se inscrie in bal, să facem cunoștință cu perechile!

Perechea 1 : Bucur David și Ene Adriana

Bucur David: Hei! Mă numesc Lucian Bucur, am 15 ani și sunt din Târgoviște. Îmi place foarte mult să socializez , sală mă joc pe calculator și, mai ales, să dansez. De asemenea mă consider isteț și respectos, un băiat cu cei 7 ani de acasă. Doresc să particip la Balul Bobocilor deoarece consider această experiență ca fiind unică! În viata am un principiu mai delicat: ”Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai.”

Ene Adriana : Hei! Mă numesc Ene Adriana, iar pasiunea mea este aceea de a cânta. Motivul pentru care vreau să particip la bal este unul simplu: vreau să-mi depășesc limitele în fața publicului. Mottoul care mă definește este: „Judecă-mă și îți voi dovedi contrariul, spune-mi că nu pot și vei vedea cât de departe voi ajunge!”

 

 

  Perechea 2 : Drângaru Vlad și Timofte Bianca

Drângaru Vlad: Hei! Mă numesc Vlad, iar pasiunile mele sunt fotbalul și stand up-ul. Motivul pentru care vreau să particip la Bal este unul foarte simplu: sunt sigur că o să fie foarte distractiv! „Cel mai bun să câștige” este mottoul pe care eu îl am în viață. Îmi place să spun lucrurilor pe nume și nu sunt o persoană falsă!

Timofte Bianca-Mariana: Hei! Ma numesc Timofte Bianca-Mariana. Cea mai mare pasiune a mea este aceea de a canta.Balul o sã fie o experiență deosebită și mi-as dori din suflet sa ajung miss boboc deoarece deoarece de mica am visat la acest moment, si as vrea ca talentul meu sa fie apreciat.

 

 

Perechea 3: Maria Leonard și Antofie Bianca

Leonard Ionuț : Hei! Sunt Maria Ionuț Leonard, ador fotbalul și desenu! De curând, am început să studiez comedia.
Citatul meu preferat este „o zi în care nu ai râs este o zi pierdută”! Tratez cu umor aproape orice lucru și particip la bal făcând ceea ce îmi place. Sunt o fire foarte sociabilă și deschisă!

Antofie Bianca: Hei! Ma numesc Antofie Bianca si xunt o fire ambițioasă, strictă și care întotdeauna încearcă să țintească sus. Sunt un adult în corpul unui copil!
Mă pasionează muzica, desenul, literatura… dar în special muzica. Îmi place să cânt, și consider că mă și pricep. Motivul pentru care particip la bal este acela ca vreau să încerc să îmi depășesc temerile, să scap de emoții. Consider ca odata incercand ceea ce iti place, indiferent de a iesit asa cum ti-ai dorit sau nu, esti mult mai fericit si mai impacat cu tine, iar plus de asta nu poti trai cu regretul!

 

Perechea 4: Ștefan Delureanu și Secuiu Andreea

Ștefan Delureanu : Hei! Ma numesc Ștefan Delureanu si vreau sa particip la balul bobocilor deoarece consider ca este o experienta unica,plus ca sunt o fire competitiva si imi place sa-mi arat calitățile in fata tuturor. Motto-ul meu este”daca nu rişti nu castigi”
Imi place sportul, sunt sociabil iar muzica este hobby-ul si pasiunea mea.

Andreea Secuiu :Hei!  Mă numesc Secuiu Andreea, am 15 ani, iar zodia mea este pesti. Unul din hobby-urile mele este dansul. Particip la bal, deoarece imi place sa experimentez lucruri noi din care am ceva de învățat, și totodată, o astfel de experiență este, clar, unică si din acest motiv ma bucur ca sunt printre participanți.Motto-ul meu este: Nu existăm pentru a impresiona lumea, ci pentru a ne trăi viața în asa fel, încât să fim fericiți!

 

Perechea 5: Mihai Nicolae și Stroe Cătălina

Mihai Nicolae: Hei! Mă numesc Mihai Nicolae si ma consider un baiat istet, cu simțul umorului și respectuos. Sunt o fire sociabilă, prietenoasă și open-minded. Îmi place fotbalul, baschetul și sportul în general. Vreau să particip la bal pentru că este o experiență nemaipomenită, un lucru unic în viață, unde pot lega prietenii și învăța lucruri noi și, bineînțeles, pentru a câștiga! Citatul meu preferat este: ”Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în stare de a le face”.

Stroe Cătălina : Hei! Numele meu este Stroe Cătălina si am ales să particip la Balul Bobocilor, deoarece este o experiență unică în care reușim să ne autodepășim.
Pasiunea mea este muzica. Cânt de la 7 ani și nu mă voi opri niciodată, indiferent de orice mi s-ar întampla. Vreau să dau tot ceea ce am mai bun în seara balului, să cuceresc publicul, dar și juriul cu talentul și cu felul meu de a fi!

 

Perechea 6 :  Mladen Carlos și Romina Iordănescu

Romina Iordănescu : Hei! Numele meu este Romina Iordănescu, 15 ani, şi aş vrea să încep prin a vă spune că vreau să particip la acest bal pentru a împărtăşi unul dintre talentele mele muzicale. Ador să cânt la pian şi vocal şi uneori mai desenez, iar motivația mea constă în simplul proverb românesc, „cât trăieşte, omu-nvață”.

Mladen Carlos: Hei! Mă numesc Mladen Carlos Iulian, sunt un băiat prietenos și îndrăzneț. Pasiunile mele sunt sportul, mai exact fotbalul, și jocurile video, în special FIFA. Mottoul meu în viață este : „Este tare să fii important, dar este mai important să fii tare”!

 

Perechea 7 :  Lucas Dușă și Andreea Țabără

Lucas Dușă : Hei! Mă numesc Lucas și pasiunea mea este baschetul, pe care îl practic de 8 ani pe langa asta îmi place să cânt. Vreau să particip in acest bal pentru că știu sigur că o să fie o experiență unică si ca ma voi distra ! Motto-ul meu este: „Be yourself, everyone else is already taken.”

Andreea Țabără: Hei! Numele meu este Andreea Țabără, sunt o fire sensibila, iubitoare și foarte prietenoasă. M-am înscris la acest concurs deoarece iubesc spiritul competitiv, dar și pentru faptul că este o experienta unica. Pasiunile mele sunt dansul și muzica. Acestea mă definesc, însă ador și piesele de teatru. Mottoul meu favorit este „întelege faptul ca dragostea si reusitele mărețe implica uneori si riscuri mărețe”. Doresc tuturor concurentilor mult succes iar cei mai buni sa castige!

 

Felicitam organizatorii si uram multa bafta bobocilor!

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *