Actualitate, Fun

10 super-idei de cadouri de Crăciun

Poate fi mai mult decât deranjant să rămâi în pană de idei de cadouri în preajma Crăciunului. Ai tot dăruit parfumuri și eșarfe. E timpul pentru ceva mai special! Așa că ți-am făcut o listă cu 10 idei de cadouri pe care sigur o să le adori.

1. Bluză ”I’m your Christmas”

O bluză drăguță pe care îl poți oferi persoanei dragi, pe care îl poți comanda aici. Arată bine, se simte bine, e în temă cu sărbătorile!

2. Cană personalizabilă

Alege câteva poze și proiectează-ți cana așa cum îți dorești. Persoana care o va primi sigur o va adora! O poți comanda aici, la 25 RON.

3. Cană tâmpită de Crăciun

Asta e pentru cei ce urăsc punctul 2, respectiv cănile personalizate. Consideri cănile o idee proastă? Oferă cadou o cană tâmpită de Crăciun, pe care o poți comanda aici, la 25 RON.

3. Raftul invizibil

Rafturile sunt pentru fraieri. De aceea, îți prezentăm ”raftul invizibil”, pe care îl poți comanda de aici pentru 60 RON. (Sincer, mi se pare genială ideea. Superb cadou pentru iubitorii de cărți)

4. Semn de carte

Nu mai masacra paginile cărților, nu le mai îndoi, pune un semn de carte! Semnele astea în formă de mânuță sunt grozave. Le poți comanda aici pentru 23 RON.

5. Hârtie igienică tematică 

Să dai hârtie igienică cadou de Crăciun sună ca o idee groaznică, nu? Nu și dacă are imprimeuri funny. Fă cadou unui prieten hârtie igienică cu dolari, cu Sudoku sau cu labrint. Have fun!

P.S.: Totuși, nu e o idee prea bună să dai asta cadou unui profesor. Sau poate…

 

6. (E ultima cană, promit!) Cana de gamer

Ai vreun prieten care nu se ridică cu orele de la GTA V, CoD sau mai știu eu ce? Tocmai ai găsit cana perfectă pentru el. Pentru că poate mai lasă și el (sau ea) jocurile când vede ”game over„ pe fundul cănii. O poți comanda aici, la 59,99 RON.

 

7. Clepsidra magnetică

O clepsidră de 60 secunde, ce e interesant e că în clepsidra asta nu curge nisip, ci particule metalice. Foarte relaxantă de privit, mă tentează să îmi cumpăr și eu una. O poți comanda aici pentru 78 RON.

 

 

8. Mănuși touchscreen

E rece, dar vrei să îți folosești telefonul. De astea sunt bune mănușile touchscreen. Le poți comanda aici, la 15 RON.

 

9. Geantă Cartoon

Sincer, îmi place geanta asta. O poți comanda aici la 94 RON.

10. Hartă răzuibilă

Asta e harta pe care sigur ai mai văzut-o pe Facebook. E un cadou superb pentru cineva care călătorește! O poți comanda aici, la 99 RON.

 

Sperăm că ți-a plăcut această listă făcută de noi. Scrie în comentarii dacă ai și alte idei de cadouri, mai bune decât acestea!

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *