Stil vestimentar

Trenduri care trebuie să dispară.

Pe bune. Unele trenduri chiar trebuie să moară.

Niciodată nu m-am considerat vreo fashionistă desăvârșită, nu mă uit la ”Bravo, ai stil!” și nici nu sunt de acord cu tendințele, însă cred cu tărie că unii oameni s-au născut fără pic de demnitate în stil și prin urmare dezastrele ținutelor sau ale obiectelor vestimentare s-au amplificat. În ultima vreme, au apărut de nicăieri o grămadă de oribilități pe piață și sincer nu știu ce e în neregulă cu voi, ăștia care le cumpărați. OK, înțeleg că oamenii sunt diferiți și, prin urmare nu ne putem încadra toți în aceleași standarde ale gusturilor, dar când vă văd pe unele/unii  jur că îmi vine să vă dau foc la haine.

Zic că nu trebuie să fii vreo mini-Iulia Albu pe stradă ca să pari fashion. Poți să te îmbraci foarte frumos din magazine simple, fără vreo firmă consacrată dacă știi ce să cauți. Ideea e ca hainele să fie ieftine, nu să pară ieftine dacă înțelegeți ce vreau să spun.

Papucii cu blană

Prima chestie (și zic chestie pentru că nu își merită rangul de obiect vestimentar) pe care o consider îngrozitoare, absolut inutilă și care ar trebui ștearsă de pe fața pământului sunt acei papuci cu puf care au fost foarte „la modă” astă-vară. În fiecare loc unde mergeam trebuiau să fie cel puțin 10 tipe cu acei papuci viu colorați care aveau un iepure mort lipit de ei. Se poate să fiți mai abjecți de atât? Și cireașa de pe tort a fost când am văzut un tip încălțat cu așa ceva. Pe bune bre, ați înlocuit papucii aia de plastic cu o alta hidoșenie morbidă. Cu ce v-am greșit noi, ăștia obligați să vedem pufurile alea zilnic?? Vă rog încetați. Sunteți penibili.

 

Blugii exagerat de rupți

Alt obiect vestimentar care mă disperă sunt blugii exagerat de rupți. Nu mă înțelegeți greșit, și eu port blugi rupți, dar atunci când vezi unele “frumoase” care au mai puțin material pe ele decât materie cenușie, mă supăr rău. La ce îți mai iei pantaloni dacă tot nu iți acoperă nimic?

Și tot din categoria blugilor, dacă ești băiat și citești asta, te rog să nu porți niciodată blugi mai strâmți decât poarta fetele. Just saying…

 

Geaca Bon-Bon

Știu că vrei să arăți ca Era Istrefi, dar ea poartă acea geacă doar pentru videoclip și probabil e mult mai scumpă ca fake-ul tău chinezesc. Deeeci, te rog, când vine sezonul rece poartă o geacă de om normal și treci peste tot acel puf roz/albastru.

Sursă imagine: Moda pe Bune

Și totodată evitați și hainele în culori neon. Mulțumesc!

Eu una m-am săturat de uniformizare și de multitudinea persoanelor care nu pot să-și cizeleze aspectul. Până la urmă, prima impresie contează enorm. Dacă ești una din purtătoarele obiectelor de mai sus te rog să stai departe de mine. Aici chiar am fost drăguță în exprimare. Poate voi face și o parte a doua. Pace! Vă pupă Iuli.

 

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *