Actualitate, Interviuri

Actorul Liviu Cheloiu, despre Teatrul Tony Bulandra: ”O mână de oameni cu o forță foarte mare”

Zilele Cetății Târgoviște s-au desfășurat între 3-9 septembrie, fiind marcate de diverse activități culturale.

Pentru că am vrut să aflăm cât de greu se organizează astfel de evenimente, reporterii Gazeta Liceanului au stat de vorbă cu actorul Liviu Cheloiu, de la teatrul Tony Bulandra din Târgoviște – instituție ce s-a implicat în mod susținut în organizarea Zilelor Cetății Târgoviște. Mulțumim, pe această cale, Teatrului Tony Bulandra, doamnei Ruxandra Stefan și domnului Liviu Cheloiu pentru amabilitate și căldură.

 

R.: Sunteți mulțumit de cum au decurs zilele orașului?

Liviu Cheloiu: Când am văzut duminică seară atât de multă lume, eu cred că a fost un success garantat. Cu toate acestea, e o muncă enormă, alături oameni grozavi, începând de la manager (Mihai Constantin Ranin), directoarea economică (Teodora Macarie) și toată echipa minunată care a stat în spatele acestor evenimente: Mircea Macarie, Iulian Scarlat, Teofilia Coneasa, Florin Necșoiu, Dan Georgescu.

R.: Parada v-a plăcut?

L.C.: Cum să nu, normal că mi-a plăcut! A fost un concept autentic, scenografia și absolut tot i-au aparținut lui Mihai Ranin, Târgoviștea anilor 1918, parada Centenarului.

R.: Cât de grea a fost organizarea Zilelor Orașului?

L.C.: Organizarea e grea pentru că suntem o mână de oameni, dar după cum ați putut observa, cu o forță mare. Doresc să îi mulțumesc domnului Edgar Sorin, care a fost minunat și ne-a adus tot ce ne-a trebuit, ne-a ajutat foarte mult. Consider organizarea dificilă, deoarece activitatea teatrului este legată doar de teatru și afirm în clipa aceasta că putem face orice, puneți-ne la încercare!

R.: Care este motto-ul dumneavoastră?

L.C.: Al meu personal? Trăiește-ți clipa!

R.: Și o ultimă întrebare: ce sfat aveți pentru noi, liceenii?

L.C.: Multă lume mă întreabă de ce liceul nu pregătește oamenii pentru facultate, îndeosebi pe partea mea de meserie. Nu îmi place să hotărăsc destine, nu e treaba mea asta. Și atunci, pentru tineri am un singur sfat: să-și urmeze calea, să-și trăiască clipa și să facă exact ceea ce își doresc, iar în clipa în care realizează ce vor și hotărăsc asta, viitorul țării este asigurat.

R.: Și cum putem afla asta?

L.C.: Numai voi puteți afla asta!

 

Reporteri: Natali Mur & Vlad Vasile
Redactare: Daiana Măgureanu
Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *