Actualitate

Cool people go to RIUF

Ce este RIUF?

Romanian International University Fair, pe scurt RIUF, reprezintă cel mai mare târg de universități din Europa de Sud Est la care mii te tineri anual iau contact cu reprezentanții universităților de top atât din țară cât și din străinătate (peste 10 țări)

Fie că încă nu te-ai hotărât ce domeniu te interesează și vrei să vezi ofertele, sau știi exact ce cauți, dar ai nevoie de mai multe detalii, RIUF este locul în care toate întrebările vor primi răspuns. Experiența RIUF nu se termină aici. În cadrul evenimentului are loc și conferința RIUFYouForum în care lideri din diferite domenii vor ține workshop-uri și sesiuni de discuții.

RIUFYouForum e despre tine

La cea de-a 23-a ediție RIUF, vei învăța de la Mihai Mărgineanu cum să-ti gestionezi eșecurile, în cadrul sesiunii „Learn to fail, don’t fail to learn”, vei afla de la Dan Negru cum să-ți alegi un program de studiu care ți se potrivește, vei primi secretele unui CV cum nu mai e altul de la CEO-ul e-Jobs, Bogdan Badea și multe alte idei și sfaturi din partea a multe fețe cunoscute din televiziunea românească, youtube, brand-uri de top etc.

Când și unde?

Anul acesta, RIUF poate fi găsit :

în București, pe 6-7 octombrie

în Cluj Napoca, pe 9 octombrie

în Iași, pe 11 octombrie

și în Constanța, pe 13 octombrie.

 

Pentru înscriere și alte detalii accesați site-ul www.riuf.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *