Interviuri

Interviu cu bobocii de la C.N. ”Constantin Carabella”

În Decembrie se anunță un bal cum nu a mai fost! Organizatorii și bobocii Colegiului Național “Constantin Carabella” muncesc din greu pentru un adevărat Bal al Bobocilor. Cele 7 perechi vor arăta de ce sunt în stare pentru obținerea coroanei de “Miss și Mister 2018”. Bobocii au dat de-o parte toate emoțiile și au răspuns cu toată sinceritatea redactorilor de la Gazeta Liceanului. Haideți să îi cunoaștem mai bine!

Perechea numărul 1: Lucov Mihaela Luiza și Costache Fabian Ștefan
Mihaela este cea care a dat startul interviului nostru. Are 15 ani și spune despre ea că este amuzantă, perseverentă și ambițioasă. A ales să se înscrie în această competiție pentru a se autodepăși și pentru a încerca și acest gen de experiență, care i se pare specială. La proba de talente va realiza un desen care speră să prindă foarte bine la public și să îl distreze. Nu se teme de nicio probă și nici de celelalte concurente, căci toate au potențial, însă încrederea în sine o diferențiază. Datorită originalității numărului ei de talente consideră că poate obține titlul de “Miss boboc 2018”. Un motto care o reprezintă este “Nu duci o luptă cu nimeni atunci când vrei să te întreci pe tine”. Un mesaj pe care îl transmite celorlalți concurenți este: “Mult succes. Noi oricum vom rămâne prieteni.”

Fabian, băiatul cu zâmbet contagios, are 14 ani și declară că principalele sale calități sunt ambiția, originalitatea și mai ales talentul, oglindit în numărul său. A ales înscrierea în această competiție pentru a lega noi prietenii. La proba de talente va prezenta un număr de chitară. Nu se teme de nicio probă, iar titlul de “Mister Boboc 2018” spune că îl merită pentru ce va face “ceva foarte frumos, de-a dreptul inedit.” Motto-ul care îl reprezintă este “O viață ai. Trăiește-o!”, iar mesajul pentru competitorii săi este “Le urez multă baftă, dar eu sunt Mister!”

 

Perechea numărul 2: Nițoi Adina Valentina și Nițu George Cătălin
Pe Valentina, o fată timidă, însă cu mult potențial, o caracterizează sinceritatea, ambiția și amuzamentul. A ales această competiție pentru a se depăși pe sine și pentru a deveni mai populară în acest liceu. Își va dovedi aptitudinile în arta dansului printr-un număr de salsa și bachata. Nu se teme de nicio probă, și spune că deși toate fetele sunt la același nivel, numărul ei o avantajează. Motto-ul său reprezentativ este: “Încearcă, eșuează, și nu înceta să încerci!”. Dorește să le trasmită tuturor multă baftă.

Firea perfecționistă, pretențioasă și ambițioasă l-au condus pe Cătălin atât de departe. Consideră ca Balul Bobocilor este o oportunitate unică, asta motivându-l să se înscrie. Și el își dorește să surpindă prin arta dansului, dar de data aceasta, prin street dance. Când vine vorba de vreo teamă, nici nu discută. Prin munca sa și pregătirea intensă pentru proba de talente îi va convinge pe toți că merită Mister. Motto-ul care îl reprezintă este: “Fără răbdare și curaj nu reușești nimic!”. Cât despre competitorii săi, spune că toți sunt în măsură să obțină titlul mult dorit.

Perechea numărul 3: Brașoveanu Ștefania și Vișan Sebastian
O fată sociabilă de 15 ani cu un zâmbet superb! Așa este Ștefania, pe lângă ambițioasă, competitivă și mereu dispusă să încerce lucruri noi. A ales această competiție cu scopul de a crea cât mai multe amintiri în liceu. La numărul de talente va avea o combinație de dans cu pantomimă, iar cuvântul “frică” nici nu se află în vocabularul ei. Mereu și-a dorit să participe la această competiție și este foarte devotată, exact cum trebuie să fie o viitoare Miss! Motto-ul său este “Ceea ce nu trăim la timp nu mai trăim niciodată.” Își dorește ca cel mai bun să câștige.

Încrezător, cu un farmec aparte, la 14 ani Sebastian poate spune că inteligența și perseverența îl reprezintă de mult! Pe lângă acestea, este și foarte prietenos, balul reprezentând un mijloc de a-și face noi prieteni. Este foarte sigur că numărului lui despre rezolvarea cubului rubik îi va asigura locul pe podium- “Fac ceva mai deosebit, numărul meu este special.” Motto-ul care îl reprezintă este “Never complain, never explain”, iar mesajul pe care vrea să îl adreseze celorlalți este: “Cel mai bun să câștige, dar eu o să fiu cel mai bun.”

Perechea numărul 4: Slamnea Izabela Andreea și Gorgotanu Costin Valentin
În afară de talentul muzical, și perseverența și volubilitatea îi sunt caracteristice Izabelei. A fost atrasă de Balul Bobocilor pentru că este o experiență unică și este sigură că se va distra. Ne promite că va vrăji publicul cu vocea ei, iar prin emoțiile pe care le transmite cântând și dansând sigur va obține și Miss. Este puțin emoționată la proba surpriză, dar emoțiile nu o vor împiedica. Motto-ul său este “Dacă îți dorești ceva, nu renunța să îl obții!”. Speră ca orice ar fi, nu se va renunța la prieteniile ce se formează între ei.

Costin se descrie ca fiind sociabil și competitiv, însă carisma și amuzamentul nici pe departe nu îi lipsesc! Spune că nu are ce pierde concurând la această competiție. Pentru a amuza și impresiona atâta jurații, cât și publicul, va combina un număr de stand-up cu unul de magie. Asemenea partenerei sale, are puține emoții la proba surpriză, dar nu-i bai! A depus mult efort pentru întocmirea numărului său, care speră să fie cel mai apreciat. Motto-ul său preferat este “Nu riști, nu câștigi!”. Vrea să le transmită tuturor următorul mesaj: “Cu numărul meu de magie am să vă vrăjesc pe toți!”

Perechea numărul 5: Leahu Alexandra și Ștefan Mihnea
Vizibil emoționată, dar și foarte entuziasmanată, Alexandra, în vârstă de aproape 15 ani, spune despre ea că este o fire amuzantă, sociabilă și concurențială. Firea sa competitivă și faptul că niciodată nu se lasă până nu realizează ceea ce și-a propus au condus-o către înscrierea la acest bal. Prin dansul popular pe care îl va prezenta la proba de talente vrea să dovedească că și noi avem cu ce să se mândrim. Întrebată de ce crede că merită titlul de “Miss boboc”, Alexandra a răspuns: “Eu doar voi face ce îmi place și ce mă face fericită. Dacă voi fi apreciată pentru asta, voi câștiga.” Motto-ul ei specific este: “Destinul se schimbă atunci când iei o decizie.” Le urează tuturor succes și cei mai buni să câștige coroana de “Miss&Mister”.

Mihnea are 15 ani. Se declară inventiv, descurcăreț și amuzant. Spune despre talentul său la Robotică că l-a maturizat și îl face mai special. Pentru el balul reprezintă un mijloc prin care poate să devină mai popular și să își facă prieteni noi. Emoțiile cu siguranță le va lăsa acasă. Prin numărul său de pantomimă este convins că va obține curoana. Motto-ul său este simplu și la obiect: “Participă!”. Dorește să mai transmită mesajul: “Cel mai bun să câștige!”

Perechea numărul 6: Simescu Mara și Șerbănescu Mario
Mara-mereu cu zâmbetul pe buze, optimistă și perseverentă! Declară despre Balul Bobocilor că nu îl vede precum o competiție, ci mai degrabă ca pe o experiență. La proba de talente își va testa calitățile teatrale. Referitor la obținerea coroanei de “Miss boboc 2018”, Mara nu și-a propus câștigul, scopul ei este de a face oamenii să se simtă bine. Motto-ul său este “Use your smile to change de world but don’t let the world change your smile.” Speră, de asemenea, ca toți colegii săi să se simtă foarte bine.

Mario se descrie ca fiind o persoană optimistă, ambițioasă și sportivă. Spune despre această competiție că este o experiență în sine și vrea să întâlnească persoane noi. Prin numărul său de pantomimă, la care are puține emoții, suntem siguri că va da dovadă de o personalitate foarte carismatică. Datorită firii sale devotate crede că poate obține titlul mult râvnit. “Viața începe atunci când frica se termină” este motto-ul său, iar celorlalți concurenți le dorește multă baftă.

Perechea numărul 7: Dinu Emilia și Iacob Ion
Emilia, foarte sigură pe ea, se descrie: foarte competitivă, încrezătoare în propriile puteri și în stare de orice pentru a ajunge unde și-a propus. A ales să se înscrie în această competiție pentru că îi place să încerce lucruri noi și îi place, de asemenea, să transforme provocările în victorii, spune ea. Pentru numărul de talente nu s-a gândit doar la un simplu dans țigănesc, ci la o poveste mai amplă. Se consideră o persoană destul de potrivită pentru acest titlu, plus că este gata să dea tot ce are mai bun pentru acest spectacol. Citatul la care ține foarte mult este: “Dacă știi ce vrei este imposibil să nu găsești ceea ce cauți!”. Competitorilor săi vrea să le transmită: “Fie ca cel mai bun să câștige, dar eu sunt cea mai bună.”

Ion, plin de personalitate și sigur pe sine, spune despre el că este distractiv și îi place mult să cunoască persoane noi. Câstigul, distracția și noile prietenii sunt motivele participării la bal. Are multă încredere în numărul său de stand-up comedy și nu se teme de nimic. Spune despre el că îndeplinește toate condițiile unui adevărat Mister boboc, deci de ce n-ar câștiga? Motto-ul său este “Gândește local, acționează global!”. Celorlalți le urează multă baftă.

Le dorim mult success tuturor!

 

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *