Actualitate

Interviu cu bobocii de la C.N. ”Constantin Cantacuzino”

Bobocii și organizatorii de la clasele de a XI-a de la Colegiul Național Constantin Cantacuzino pregătesc un bal cum nu s-a mai văzut. Pentru că apreciem dedicarea și curajul bobocilor, mai mulți reporteri ai Gazetei Liceanului au mers pentru a face cunoștință cu ei. Unii mai timizi, alții mai îndrăzneți, cu toții au fost încântați să răspundă câtorva întrebări. Să facem cunoștință cu perechile!

Perechea numărul 1: Alina Toma și Andrei Alexandru

Alina, deși mică de înălțime, când își propune ceva, poate ajunge foarte sus. Se descrie ca fiind o persoană pereseverentă, dar câteodată pesimistă. Ideea de a cunoaște diferite personalități a atras-o să se înscrie la acest Bal. La proba de talente va interpreta un număr de dans contemporan, probă unde va încerca sa impresioneze atat juriul, căt si publicul transmițându-și sentimentele. Nu se teme de nicio probă, având încredere în puterile sale. Motto-ul după care se ghidează este: “Încearcă și ai să resușesti!”

Andrei, mereu cu zâmbetul pe buze, spune despre el că este o fire amuzantă și ambițioasă. S-a înscris la acest bal deoarece este un spirit competitiv, iar ideea câștigului îl va ambiționa. La proba de talente va prezenta un număr de magie prin cărți. Spune despre această probă că îl va avantaja pentru că este proba pentru care va lucra cel mai mult. Cuvântul “teamă” se află pe lista emoțiilor interzise. Andrei va încerca să convingă juriul că el merită titlul de “Mister Boboc 2018” prin devotament si carismă. Motto-ul său este: “Winning isn’t everything, but wanting to win is.”

 

Perechea nr. 2: Nae Cătălin și Rusa Ana-Maria
Ana-Maria a ales să concureze pentru titlul de ”miss” Boboc 2018, fiindcă este sigură pe talentul ei de a rezolva cuburi rubice pe diferite forme și mărimi. Această experiență, spune ea, îi va oferi mai multă încredere în sine. Îi plac activitățile extrașcolare, cum ar fi teatrul, dansul, muzica și hobby-ul ei este lectura. Nu este speriată de nicio probă, ba chiar afirmă că atât timp cât va colabora constant cu partenerul său, totul va fi bine.
Motto-ul care o reprezintă este:”Nu mă opresc când am obosit, mă opresc când am terminat.”

Cătălin spune despre sine că este o persoană energică, cu pasiuni multiple. Vede experiența balului ca pe o ocazie unică de a-și face prieteni noi, finalizându-se cu dorința de a câștiga titlul de ”Mister” Boboc 2018. Spune că proba de talente îl va antaja, este sigur pe ceea ce va cânta, fiind una din pasiunile lui, pe lângă botanică și dans. Este o persoană energică și totodată retrasă. Cuvântul teamă nu există în vocabularul său, astfel fiind sigur pe sine în orice circumstanță.
Motto-ul său este:”Ce te doboară, te face mai puternic”

Perechea numărul 3: Alexa Constantin și Călin Tores

Energia si zâmbetul sunt câtvea din multele calități ale Alexei. Consideră balul ca pe o etapă a liceului prin care voia să treacă, fiind o experiență unică. La proba de talente va aborda 3 stiluri de dans, dansul fiind una din pasiunile ei. Spune că proba de zi o va avantaja cel mai mult pentru că melodia o reprezintă foarte mult, astfel fiindu-i mult mai usor să arate cine e și ce poate. Alexa nu se teme de nicio probă pentru că, spune ea, se simte pregătită și foarte încrezătoare in forțele proprii. Motto-ul ce o reprezintă este: “Fiecare stea strălucește în felul ei.”

Părul lung și îmbrăcămintea neagră îl reprezintă pe Călin. Se prezintă ca fiind un băiat agil și foarte ambițios. S-a înscris la Balul Bobocilor pentru a-și face amintiri plăcute. La proba de talente va avea un moment de “role agresive”, unde va încerca să arate ce știe să facă cel mai bine. Mersul de seara, spune el, îl va ajuta să convingă juriul că el merită să câștige titlul de “Mister Boboc”. Teama pentru el e un sentiment necunoscut. Motto-ul care îl reprezintă este: “Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it.”

Perechea numărul 4: Iamandache Giulia Gabriela și Dore Emil Codruț
Emotivă, încăpățânată și totuși foarte ambițioasă, Giulia a ales să participe la balul bobocilor ca să își creeze prieteni noi și să capete experiență în ceea ce privește scena. Spune că cel mai mult o va avantaja proba de talente în cadrul căreia va interpreta o melodie din muzica ușoară, pentru că are propriile tehnici vocale. Este sigură că va convinge juriul și cu restul probelor de talent la care știe că se va descurca foarte bine. Nu se teme de nimic și este încrezătoare în forțele proprii.
Motto-ul care o definește este ”Ceea ce ești se va vedea în ceea ce faci.”

Codruț se descrie ca pe un bărbat frumos, cu multă stimă de sine, respectuos, iar în completare vine talentul său de a cânta cu pianul și vocea, lucru la care se pricepe foarte bine și pe care se bazează în cadrul probei de talente. Crede că această experiență îl va ajuta să fie văzut cu alți ochi de către ceilalți elevi. Va convinge juriul că merită titlu de ”Mister” Boboc 2018 cu atitudinea și modul în care va excela la proba dansului. ”Teamă” este pentru el o noțiune necunoscută, fiind plin de încredere în sine și de optimism.

Perechea numărul 5: Oană Ștefan și Florea Andreea

Asemenea lui Naruto, Ștefan este un băiat plin de energie, îi place să se dea cu skate-ul și să cânte. Vede experiența balului ca pe o ocazie de a-și face noi prieteni și de a descoperi diverse oportunități. Este convins că va învăța lucruri noi. Cel mai mult crede că îl va avantaja proba de talente, fiindcă va cânta la un instrument nu foarte cunoscut, respectiv djembe (tobă africană). Tot ce are nevoie este să fie el însuși, afirmă acesta.
Motto-ul său este: ”Nu lăsa pe mâine ce poți face azi.”

Încrezătoare în forțele proprii și plină de curaj, Andreea a ales să participle la bal pentru a se distra și pentru a-și dezvolta capacitatea lucrului în echipă. Își va etala calitățile în cadrul probei de talente, unde va avea o coregrafie pe 3 piese. Consideră că acest eveniment îi aduce aminte de școala generală, unde făcea dansuri. Este sigură că va iradia pe scenă, astfel că motto-ul ei este: ”Nicio stea nu poate străluci fără întuneric”.

Perechea numărul 6: Alexandra Bâsceanu și Antonio Vrabie

Spiritul competitiv și dorința de a se implica in diferite activități au împins-o pe Alexandra să se înscrie la Balul Bobocilor, considerând că este o experiență unică. Se descrie ca fiind o fire veselă si comunicativă. Spune că proba de zi, unde va defila, o va ajuta cel mai mult. La proba de talente va avea un moment de dans. Alexandra va încerca să convingă juriul că ea merită totul de “Miss Boboc 2018” prin atitudine, talent și zâmbet. Nu se teme de nicio probă deoarece are un caracter puternic. Motto-ul ei este: “Secretul vieții nu este să ai tot ce îți dorești, ci să îți dorești tot ceea ce ai!”

Antonio, băiatul cu zâmbet contagios, poreclit și Toni, declară că s-a înscris la bal pentru a cunoaste noi oameni, astfel făcându-se mai cunoscut prin liceu. Consideră că proba de talente îl va avantaja cel mai mult deoarece va încerca să facă juriul si publicul să râdă printr-un moment de stand-up. Antonio va încerca să convingă juriul că el merită titlul de “Mister Boboc 2018” prin carismă, zâmbet și atitudine! Ne mărturisește că nu-i este frică de nicio probă, fiind încrezător în puterile lui. Motto-ul ce-l reprezintă este: “Mintea nu este un vas ce trebuie umplut, ci un foc care trebuie întreținut.”

Urăm success tuturor!

Reporteri: Vlad Vasile și Alexandra Anton
Redactare: Vlad Vasile și Daiana Măgureanu
Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *