Actualitate

Interviu cu bobocii de la Colegiul Economic ”Ion Ghica”

Bobocii și organizatorii de la clasele de a XI-a de la Colegiul Național Ion Ghica pregătesc un bal cum nu s-a mai văzut. Pentru că apreciem dedicarea și curajul bobocilor, mai mulți reporteri ai Gazetei Liceanului au mers pentru a face cunoștință cu ei. Unii mai timizi, alții mai îndrăzneți, cu toții au fost încântați să răspundă câtorva întrebări. Să facem cunoștință cu perechile!

 

Perechea numărul 1: Sonia Predușcă și Zegheru Vlad

Ideea de necunoscut și ideea noilor provocări au determinat-o pe Sonia să se înscrie la “Balul Bobocilor”. Va încerca să convingă jurații ca ea merită titlul de “Miss Boboc 2018” prin proba de talente unde ca intepreta o melodie pop, prin frumusețe și cu proba defiării, deoarece le are în ale defilatului. Fiind stăpână pe Sonia, neagă faptul că i-ar fi frică de vreo probă. Se descrie ca fiind o fire competitivă și ambițioasă, iar motto-ul său este:”Fii o voce, nu un ecou!”

Ideea de a câștiga titlul de “Mister Boboc 2018” l-a determinat pe Vlad să se înscrie la bal. Se descrie ca fiind o persoană sociabilă care se poate integra ușor. La proba de talente va avea un moment de pantomimă. Consideră că îl va avantaja proba de defilare, deoarece spune că, la fel ca partenera lui, se pricepe in ale defilatului. Motto-ul său este:”Tot ce contează este cum te vezi tu pe tine”

 

Perechea numărul 2: Denisa Oică și Sergiu Roșu

Denisa s-a înscris în bal dorind să-și accentueze telentele și urmărește, de ce nu, să și căștige acest concurs. Proba de talente o va avantaja cel mai mult pentru că avea un moment complex, unde va cânta și dansa, făcând în trecut canto. Îi va convinge pe jurați că ea merită să câștige titlul de “Miss Boboc 2018” prin curaj, atitudine și talent. Spune că pentru ea sentimentul de teama nu a existat, nu există și nici nu va exista. Se descrie ca fiind o persoană foarte puternică, ne mărturisește că rareori mai este si sensibilă. Motto-ul Denisei este:”Dacă nu încerci acum, nu vei încerca niciodata!”

Sergiu a ales să se înscrie la acest bal considerând că este o ocazie bună să cunoască noi persoane și să se facă mai cunoscut în liceu. La proba de talente va avea un moment solo la pian, probă ce-l va avantaja cel mai mult, fiindcă este un talent nu foarte des întâlnit. Va încerca să convingă jurații că el merită titul de “Mister Boboc 2018” prin curaj, moment și atitudine. Ne spune că nu se teme de nicio probă, fiind încrezător în propriile puteri. Motto-ul lui Sergiu este:”Ceea ce nu trăim la timp, nu vom trăi niciodată.”

Perechea numărul 3: Nicola Ghinea și Daniel Bolovan

Nicola, o fată ambițioasă, care dă tot ce are pentru a-și îndeplini idealurile, a decis să participe la bal deoarece este o experiență deosebită, pe care nu o va mai putea întâlni niciodată. Este sigură pe ea, și crede că juriul va fi impresionat de proba de talente, unde va face ceea ce o reprezintă: dansul, mai precis dansul latino. Se descrie ca fiind o persoană receptivă la provocări, sigură pe sine, și cu stil și atitudine. Teama nu o caracterizează, spunând că va trece prin toate probele fără a se gândi la ea. Motto-ul ei este „Fii realist, dorește-ți mereu imposibilul.”.

Firea glumeață și pasiunea pe care o pune în orice face sunt lucrurile care l-au împins pe Daniel să se înscrie la bal. Consideră că va impresiona juriul, și îi va face să râdă, la proba de talente, unde va prezenta un număr de pantomimă, dar și prin carisma și atitudinea lui. Spune că baschetul este una din pasiunile sale, iar la bal va sări cât de sus poate ca să ajungă la titlul de „mister”. Teama este un cuvânt pe care Daniel refuză să îl ia în considerare, motto-ul lui fiind „Mai bine risc decât să joc la sigur.”.

Perechea numărul 4: Alexandra Neagoe și Robert Guraliuc

Căutând să se autodepășească, Alexandra a decis să se înscrie la Balul Nobocilor, fiind totodată o experiență unică. Nu îi este frică de nimic și consideră ca nici una dintre probe nu o va dezavantaja. Va incerca sa impresioneze juriul, dar și publicul, la proba de talente, unde va cânta un cantec de dragoste. Alexandra se descrie drept o persoană creativă și sociabilă, totodată competitivă, dispusă să încerce orice. „Nu zăbovi în trecut, nu te gândi la viitor, concentrează-ți mintea asupra momentului prezent.” este motto-ul ei.

Robert consideră că balul este o experiență unică în liceu, una ce nu trebuie ratată, fapt ce l-a convins să se înscrie. Robert se descrie ca fiind un baiat prietenos și sociabil, dar și ambițios. La proba de talente va prezenta o rundă de kickbox, lucru la care el consideră că se descurcă cel mai bine, ceea ce va impresiona juriul. In cazul lui Robert, cuvântul teamă există, însă, el a ales să îl ignore și să dea tot ce are mai bun. Motto-ul sau este „Mai bine să fiu un eșec la ceea ce-mi place, decât sa fiu un succes la ceea ce detest.”.

Perechea numărul 5: Claudia Lăzărescu și Ilie Mihai

Fiind o fire creativă și independentă, Claudia a decis să se înscrie la bal deoarece îl privește ca pe o provocare pe care trebuie să o accepte. Consideră că va impresiona juriul la proba de talente, unde va dansa o compoziție de trei stiluri de dans, pe care dorește să le facă știute doar în ziua balului. Talentul și încrederea in propriile puteri sunt punctele forte ale Claudiei, cele ce îi vor aduce titlul de „Miss Boboc 2018”. Teama este o emoție ce nu poate să o stăpânească pe Elena, iar motto-ul ei este „Nu ceda în fața persoanelor sau a întâmplărilor.”.

Mihai se consideră o persoană energică, care dă tot ce e mai bun din el când face ceea ce îi place, acesta fiind unul din motivele pentru care s-a înscris la Balul Bobocilor, o experiență unică în viața oricărui om. Spune că proba de talente, unde va prezenta o compozitie de dansuri, alături de cea de dans cu partenera, sunt cele ce vor impresiona juriul și vor arăta că el merită titlul de „mister”. Cuvântul teama este inexistent în privința lui Mihai, fiind sigur pe abilitățile sale. Motto-ul sau este „Să câștigi nu înseamnă totul, dar dorința de a câștiga da.”.

Perechea numărul 6: Iulia Angelescu și Natanael Căplănuș

Talentul său la actorie și “poarta” către populatritate au împins-o pe Iulia să se înscrie la balul bobocilor. Se descrie ca fiind o persoană sociabilă și deschisă. Cu proba de talente, Iulia, va încerca să convingă juriul că ea merită să câștige titul de “Miss Boboc 2018” cu o scenetă amuzantă, și spune ea, care va surprinde, și cu încrederea în sine și carsimă. Cuvântul “teamă” nu se află în vocabularul ei. “Trăiește clipa!” este motto-ul ei.

Aprecierea primită din partea celor apropiați este ceea ce l-a motivat pe Natanael să participe la bal, acesta fiind un experimentat chitarist, lucru pe care îl va dovedi la proba de talente. Consideră ca balul este o experiență unică, una pe care o va trăi fără să îi fie teamă. Încrederea sa este ceea ce va convinge juriul ca el merita titlul de „Mister Boboc 2018”. Natanael se descrie ca fiind o persoană simplă, dar amuzantă, astfel ca motto-ul lui este „Zâmbești ai prieteni, nu zâmbești ai riduri.”.

Perechea numărul 7: Alecu Alexandra și Șerbănescu Eduard

Fiind o fată vorbăreață și amuzantă, a fost atrasă sa participarea la bal de dorința ei de a câștiga titlul de “Miss Boboc 2018”, dar și în speranța că va lega noi prietenii. Este sigură pe abilitățile ei vocale și speră că atât juriul, cât și publicul, v-a fi uimit de melodia pe care o va prezenta la proba de talente. Spune că o să aibă emoții datorită acestei experiențe noi, dar ca va da tot ce are mai bun. „Mulți văd ceea ce pari a fi, dar puțini văd ceea ce ești.” este motto-ul Alexandrei.

Eduard a ales să participe la bal considerând că este o oportunitate unică și în același timp, o provocare. Proba care-l va avantaja pe Eduard este cea de talente unde va avea un moment de dans breakdance presărat cu mișcări de parkour. Susține că nu-i este teamă de nicio probă fiind încrezători în propriile puteri. Va încerca să convinga juriul că el merită să câștige titul de “Mister Boboc 2018” cu aptitudinile sale. Se descrie ca fiind o o persoană căreia îi place să trăiască viața la maxim. Motto-ul lui este:“Secretul vieții nu este să ai tot ce îți dorești, ci să îți dorești tot ceea ce ai!”

Perechea numărul 8: Mihaela Binu și Robert Alexa

Mihaela a ales să concureze pentru titlul de „Miss Boboc 2018” deoarece consideră că încrederea pe care o are în abilitățile ei o vor ajuta să câștige. Dansul grecesc este una din pasiunile ei, și cea pe care o va face prezentă la proba de talente, sperând să impresioneze juriul cu acesta. Se descrie ca fiind o persoană prietenoasa și amuzantă, dar și pesimistă uneori, remarcându-se prin ținutele ei. Speră să își facă cât mai multe amintiri plăcute, dar și sa lege prietenii, cu ocazia balului. Teama este o emoție pe care Mihaela nu a mai simțit-o de mult, si este sigură că nu o va simți nici la bal. „Dacă încerci și încercarea ta va da eșec, felicitări, alții nici măcar nu încearcă.” este motto-ul Mihaelei.

Robert a ales să participe la “Balul Bobocilor” considerând că este o oportunitate interesantă si unică unde poate cunoaște alte tipuri de oameni. La proba de talente va avea un moment de pantomimă, care spune el, îl va avantaja, caracterizându-se o fire amuzantă si deschisă. Robert este încrezător în forțele proprii, astfel, ne mărurisește că nu se teme de nicio probă. Va încreca să convingă juriul cu amuzamentul și carisma. Motto-ul lui Robert este:”Este mai cinstit să urăști pe față, decât să ascunzi un chip înșelător.”

Urăm success tuturor!

Reporteri: Vlad Vasile și Alexandra Anton

Redactare: Vlad Vasile și Alexandra Anton

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *