Actualitate

Interviu cu bobocii de la Liceul Teoretic ”Ion Heliade Rădulescu”

Bobocii și organizatorii de la clasele de a XI-a de la Liceul Teoretic Ion Heliade Rădulescu pregătesc un bal cum nu s-a mai văzut. Pentru că apreciem dedicarea și curajul bobocilor, mai mulți reporteri ai Gazetei Liceanului au mers pentru a face cunoștință cu ei. Unii mai timizi, alții mai îndrăzneți, cu toții au fost încântați să răspundă câtorva întrebări. Să facem cunoștință cu perechile!

 

Perechea numărul 1: Adriana Ghițescu și Silviu Meiu

Adriana s-a înscris în bal deoarece, spune ea, vrea să se distreze și sa profite de experiență. Vrea să își facă cât mai mulți prieteni, dar și să câștige titlul de „Miss Boboc 2018”. La proba de dans va prezenta un dans modern, proba pe care o crede punctul ei forte. Se descrie ca fiind o fire calmă, ambițioasă și curajoasă, motto-ul ei fiind „Cu zâmbetul pe buze și cu capul sus voi ajunge întotdeauna unde mi-am propus.”

Silviu se descrie ca fiind un băiat respectuos, acesta fiind unele din motivele pentru care consideră că merita titlul de „Mister Boboc 2018”. A practicat timp de doi ani dansuri, așa că la proba de talente va prezenta Tango și Salsa. S-a înscris în bal pentru a se distra, mărturisind că nu îi este frică de nici una dintre probe. „Curajul înseamnă să fii singura persoană care știe că îți e frică” este motto-ul lui.

 

Perechea numărul 2: Iulia Mirică

Rebeca s-a înscris în Balul Bobocilor pentru a-și crea o multime de amintiri plăcute, alaturi de o experiență nouă. La proba de talent va prezenta un dans modern, ce speră ca va convinge atât juriul, cât și publicul, că merită să câștige titlul de „Miss Boboc 2018”. Nu se teme de nici una dintre probe, astfel că motto-ul ei este „Pierderile te vor ajuta să prețuiești ce ai. Gustul înfrângerii este ceea ce face victoria atât de dulce.”.

 

 

Perechea numărul 3: Andreea Enache și Ion Sebastian

Sperând că va trece printr-o experiență inedită, una pe care nu ar vrea sa o piardă, Andreea a decis să se înscrie în Balul Bobocilor. În dorința se a-și descoperi punctele forte, ea va prezenta un colaj de dansuri, fiind una din pasiunile ei. Spune ca va impresiona juriul cu prestațiile ei în cadrul tuturor probelor, astfel meritând titlul de „Miss Boboc 2018”. Motto-ul ei este „Tu fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”.

Sebastian s-a înscris în Balul Bobocilor pentru a profita de experiența unică în viața de licean, privind-o ca pe o provocare. Spune că va surprinde juriul la proba de talente, unde va prezenta un dans popular. Este o fire amuzantă, astfel că motto-ul lui este „Poți trece cu zâmbetul pe buze peste orice problema.”

 

Perechea numărul 4: Valentina Nedelea

Valentina spune despre ea că este o fată sinceră și înțelegătoare. S-a înscris la Balul Bobocilor dorind să-și afirme talentul de dansatoare în fața unui public. Astfel va încerca să convingă juriul că ea merită titlul de “Miss” cu dansul și frumusețea. Nu-i este teamă de vreo probă, considerând că toate probele o vor avantaja. Motto-ul Valentinei este: “În viață dacă vrei să reușești trebuie să muncești.”

 

 

Perechea numărul 5: Alexandra Iordache și Ștefan Zareva

Principalele calități ale Alexandrei sunt ambiția și puterea de a se încrede în oameni, iar acestea o vor ajuta, spune ea, în cadrul balului. A ales să participe la titlul de ”Miss” Boboc 2018, deoarece este sigură că după această experiență va fi privită altfel și se va integra mult mai bine în grupurile sociale. Este sigură că va convinge juriul cu momentul său de actorie și că frumusețea o va ajuta și în cadrul probei de eleganță. Nu se teme de niciuna din provocările atribuite acestui spectacol și se consideră grațioasă precum o lebădă.
Motto-ul său este: ”Always be happy!”

Ștefan spune despre sine că este un băiat amuzant și foarte activ, dat fiind că momentul cu care va impresiona juriul în cadrul probei de talente este de stand-up, ceva ce, spune el, nu s-a mai făcut până acum. A ales să participe la titlul de ”Mister” Boboc 2018, pentru că este dornic să încerce lucruri noi și să plece din liceu cu amintiri de neuitat. Nu se teme de nicio probă și consideră că este o ocazie ce vine o data în viață și merită trăită din plin.
Motto-ul său este: ” Imaginația este mult mai importantă decât cunoașterea”

 

Perechea numărul 6: Andreea Iordache și Alexandru Militaru

Optimistă, plină de curaj și ambiție, Andreea spune că a decis să participe la titlul de ”Miss” Boboc 2018 din dorința de a-și face prieteni și a de încerca lucruri noi. Nu se teme de nicio probă, este sigură că demonstrația ei din cadrul probei de talente o va pune în valoare, valorificându-și experiența și dovedind că își iubește țara, mai ales în anul Centenarului.
Motto-ul ei este:”Curajul înseamnă să fii singurul care știe că îți este frică”

Amuzant, sociabil și plin de carismă, Alexandru afirmă că a decis să participle la titlul de ”Mister”Boboc 2018, pentru a-și dovedi că este mai bun decât credea. Este convins că această experiență îi va aduce amintiri de neuitat și că juriul îi va acorda pe deplin postura de mister cu ajutorul probei de talente în care va avea un moment de dans contemporan și a celei de zi, fiindcă defilează asemenea unui model.
Motto-ul său este: ”Fii mai bun decât ai fost ieri”

 

Perechea numărul 7: Andreea Șerban și Ionuț Stoica

Andreea se descrie ca fiind o fată competitivă și directă. S-a înscris la Balul Bobocilor pentru a căpăta noi experiențe și pentru a-și depăși limitele. Va încerca să convingă juriul ca ea merită titlul de “Miss” cu atitudinea și proba de talent, unde va avea un moment de dans contemporan. Nu se teme de nicio probă, fiind convinsă că totul va ieși bine. Motto-ul Andreei este: “A încerca nu înseamnă a reuși, dar pentru a reuși e important să încerci.”

Ionuț se descrie ca fiind un băiat calm si la locul lui. S-a înscris la Balul Bobocilor dorind să câștige experiențe. Va încerca să convingă juriul că el merită titlul de “Mister” cu proba de talent, unde va avea o reprezentație de judo. Nu se teme de nicio probă, spunând că nu este nimic de temut în acest concurs. Motto-ul reprezentativ lui este: “Respectă si vei fi respectat.”

 

Perechea numărul 8: Elena Nisipeanu și Florin Dumitru

Elena se descrie ca fiind o fată sesibilă și prietenoasă. S-a înscris la Balul Bobocilor pentru a deveni mai populară și a-și face noi prieteni. Va încerca să convingă juriul că ea merită titlul de “Miss” cu vocea ei. Nu se teme de nicio probă, având încredere în puterile sale. Motto-ul Elenei este: “O persoană inteligentă rezolvă o problemă, o persoană înțeleaptă o evită.”

Florin spune despre el că este un băiat calm și liniștit care se gândește de 2 ori înainte să acționeze. De asemenea este glumeț, însă este serios când trebuie. S-a înscris la Balul Bobocilor pentru îl consideră un prilej bun de a se distra alături de colegii lui. Va încerca să convingă juriul că el merită să câștige titul de “Mister” cu felul lui de a fi și proba de talente, unde va avea un număr de pantomimă. Spune că nu se teme de nicio probă, având încredere în el. Motto-ul lui Florin este: “Să nu am regrete, să nu las nimic în spate, să uimesc doar prin fapte.”

 

Perechea numărul 9: Cătălina Dobrică și Beniamin Dumitru

Cătălina. Sociabilă și optimistă. A ales să participe la titlul de ”Miss” Boboc 2018, fiindcă dorește să își creeze o reputație în liceu și să cunoască oameni noi. Este convinsă că monologul ei amuzant din cadrul probei de talent va convinge juriul și că firea ei optimistă îi va oferi un avantaj.
Motto-ul ei este: ”Viața își are farmecul ei, depinde cu ce ochi o privești!”

Beniamin se descrie ca fiind o persoană sufletistă, sensibilă și talentată. A ales să participe la titlul de ”Mister” Boboc 2018, pentru a le arăta tuturor ce fel de om este. Nu se teme de nicio probă și consider că va convinge juriul cu proba de talente, în cadrul căreia va cânta. Este sigur că va fi o experiență frumoasă și pe care o va savura din plin.
Motto-ul său este: ”Luptă pentru lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat!”

 

Perechea numărul 10: Maria Constantinescu și Alexandru Preda

Maria se consideră o persoană îndrăzneață și care dă dovadă de mult curaj. Este sigură pe sine și pe momentul ei în care va interpreta o melodie de muzică ușoară și va convinge juriul că merită titlul de ”Miss” Boboc 2018. Această experiență, spune ea, o va face să trăiască momentul din plin și să rămână cu amintiri frumoase.
Motto-ul său este:”Încearcă să fii un om cu valoare și nu neapărat un om de succes.”

Alexandru este un băiat carismatic, plin de energie. Crede că acest moment din viața lui va fi de neuitat, fiindcă va avea un moment care îi face plăcere: va dansa vals. Consideră această experiență ca pe o oportunitate de a se afirma și de a-și crea o reputație bună în liceu. Nu se teme de nicio probă și crede că va convinge juriul că merită titlul de ”Mister” Boboc 2018 cu proba de talente.Motto-ul său este: ”Respectă și vei fi respectat.”

Urăm success tuturor!

Reporteri: Vasile Vlad și Anton Alexandra

Redactare: Vasile Vlad, Anton Alexandra, Măgureanu Daiana

 

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *