Actualitate

Interviu cu bobocii de la Liceul de Arte ”Bălașa Doamna” Târgoviște

Pe 23 Noiembrie se anunță un bal cum nu a mai fost! Organizatorii și bobocii Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” muncesc din greu pentru un adevărat Bal al Bobocilor ce va avea ca temă CinemArt. Cele 7 perechi vor arăta de ce sunt în stare pentru obținerea coroanei de “Miss și Mister 2018”. Bobocii au dat de-o parte toate emoțiile și au răspuns cu toată sinceritatea redactorilor de la Gazeta Liceanului. Haideți să îi cunoaștem mai bine!

 

Perechea numărul 1: Neacșu Emanuel și Stuparu Bianca

Emanuel, în vârstă de 15 ani, a ales să participe la titlul de ”Mister” Boboc 2018 pentru a nu rata această șansă de a-și arăta talentul. Va convinge juriul că merită acest titlu cu o piesă de teatru. Motto-ul său este: ”Be the best!”

Bianca, în vârstă de 15 ani, a ales să concureze pentru titlul de ”Miss” Boboc 2018, pentru că este o provocare de nerefuzat în cadrul căreia își poate pune în valoare calitățile. Va convinge juriul că merită titlul mult râvnit cu un moment de teatru. Le urează colegilor ei ”Mult succes!”, iar motto-ul care o reprezintă este: ”Veni. Vidi. Vici.”

 

 

Perechea numărul 2: Popescu Delia și Călugărescu Albert

Delia, în vârstă de 14 ani, a ales să participe la titlul de ”Miss” Boboc 2018, pentru că este o provocare de nerefuzat în cadrul căreia își poate pune în valoare calitățile. Va convinge juriul că merită titlul mult râvnit cu un moment în care va cânta la pian și saxofon. Le urează colegilor ei ”Cel mai bun să câștige!”, iar motto-ul care o reprezintă este: ”Totul sau nimic.”

Albert, în vârstă de 15 ani, a ales să participe la titlul de ”Mister” Boboc 2018, deoarece consideră acest eveniment o ocazie unică. În cadrul probei de talent va cânta la keyboard. Este sigur pe sine și nu se teme de contracandidații săi. Motto-ul său este: ”Oamenii talentați au viață ciudată, inexplicabilă.”

 

 

Perechea numărul 3: Ignățoiu Iulian și Stoica Teodora

Iulian, în vârstă de 15 ani, a ales să participe la titlul de ”Mister” Boboc 2018 pentru a se distra și a-și face noi prieteni. Va convinge juriul cu proba de talente în cadrul căreia va interpreta melodia lui Céline Dion ”My heart will go on”. Plin de entuziasm și bucurie,  afirmă că nu se teme de nicio probă, iar motto-ul lui susține acest lucru:”Îndrăzneala are geniu, putere și magie în ea, indiferent de ceea ce poți face sau visezi că poți face.”

Teodora, în vârstă de 14 ani, a ales să participe la titlul de ”Miss” Boboc 2018, deoarece este sigură că își va face noi prieteni. Pentru proba de talent are pregătit un moment de dans și contracandidaților săi le urează mult succes. Motto-ul ei este: ”Întâi să-mi întrec adversarul, ca să mă pot întrece pe mine!”

Perechea numărul 4: Dan Gabriel și Alchihabi Mariam

Mariam, în vârstă de 15 ani, a ales să participe la titlul de ”Miss” Boboc 2018, pentru a cunoaște persoane noi. Va convinge juriul că merită titlul cu ajutorul probei de talente, în cadrul căreia va interpreta melodia ”Take me to Church”. Motto-ul ei este:”Trăiește clipa, nu uita viitorul!”

Gabriel, în vârstă de 15 ani a ales să participe la titlul de ”Mister” Boboc 2018  pentru că este o nouă experiență și totodată o provocare. Va convinge juriul că merită titlul cu un dans electro-shuffle. Colegilor săi care participă la bal le urează mult succes. Motto-ul său este: ”Universul nu răsplătește scuzele.”

Perechea numărul 5: Vrabie Mihai și Georgescu Andra

Mihai, în vârstă de 15 ani, a ales să participe la titlul de ”Mister” Boboc 2018 pentru că i se pare o experiență amuzantă și în care este sigur că va învăța lucruri noi. Contracandidaților săi le transmite mult succes, nu se teme de nicio probă, iar modul prin care el va încerca să obțină mult râvnitul titlul va fi un moment de dans. Motto-ul său este: ”Înainte să te respecte ceilalți, respectă-te pe tine însuți!”

Andra, în vârstă de 15 ani, a ales să participe la titlul de ”Miss” Boboc 2018 pentru că este o ocazie unică și pentru a arăta lumii ceea ce poate să facă. Va convinge juriul că merită tiltul cu un număr de dans. Motto-ul său este: ”Secretul vieții nu este să ai tot ceea ce-ți dorești, ci să-ți dorești tot ce ai!”

Perechea numărul 6: Chiran Alexandru și Neculăescu Rebeca

Alexandru, în vârstă de 15 ani, a ales să participe la titlul de ”Mister” Boboc 2018, deoarece i se pare o adevărată provocare. Pentru proba de talent a pregătit un număr de stand-up comedy cu care este sigur că va convinge juriul că merită titlul. Motto-ul său este: ”În viață întotdeauna să faci ce-ți place!”

Rebeca, în vârstă de 15 ani, a ales să participe la titlul de ”Miss” Boboc 2018 pentru că îi plac foarte mult confruntările, în special cele care îi evidențiază calitățile. În cadrul probei de talent va avea un moment de musical. Nu se teme de nimeni și nimic. Motto-ul ei este: ”Fericirea începe odată ce te hotărăști să fii tu însuți!”

 

Perechea numărul 7: Radu Stelian și Cîrstea Amalia

Amalia, în vârstă de 14 ani, a ales să participe la titlul de ”Miss” Boboc 2018, deoarece consideră că balul este o competiție care se dă între cei mai buni din liceu și îi plac provocările. În cadrul probei de talente va cânta melodia ”Dirty dirty” și va fi ajutată de altcineva care îi va completa reprezentația cu un dans. Motto-ul său este: ”Dacă îți dorești un lucru, să lupți cu adevărat pentru el!”

Radu, în vârstă de 15 ani, a ales să participe la titlul de ”Mister” Boboc 2018, pentru a-și mări cercul de prieteni și pentru că este o ocazie unică. Teatrul l-a învățat că în viață este bine ca dipă fiecare căzătură să te ridici și să mergi mai departe. Va convinge juriul că merită titlul cu un moment de dans pe melodia lui Michael Jackson-Smooth Criminal. Contracandidaților săi le trasnmite multă putere și voință. Motto-ul său este: ”Amintește-ți să te uiți la ceilalți întotdeauna!”

 

Urăm succes tuturor!

Reporter:  Sebastian Bobeică

Redactare: Daiana Măgureanu

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *