Actualitate

Bal de excepție al C.N.C.Carabella

Emoțiile, energia și suspansul pot defini Balul Bobocilor de la Colegiul Național “Constantin Carabella”, care a avut loc vineri, 14 Decembrie la Clubul Studenților. Tema a fost “High School Musical”, iar participanții s-au integrat perfect în terenul de baschet.
De la ținute sau decor până la pregătirea bobocilor, totul a fost perfect organizat, cei peste 400 de spectatori având parte de un adevărat show. Guess Who, invitatul special, a reușit să ridice tot publicul în picioare printr-un concert electrizant mult așteptat.
Momentul culminant a fost atins de desemnarea titlurilor de Miss și Mister boboc 2018, câștigate de Slamnea Izabela și Șerbănescu Mario. Izabela a surprins publicul prin aptitudinile sale muzicale, iar Mario prin dedicarea și carisma sa specifică. Pentru Brașoveanu Ștefania și Iacob Ion renumele de “Miss și Mister Populariatate” sunt perfecte, fiind unii dintre cei mai susținuți boboci. Nici titlurile de Miss și Mister Eleganță nu se lasă mai prejos, ocupate de Dinu Emilia și Vișan Sebastian.
Elevii s-au diferențiat prin 4 probe: prezentare și dans, probă de talente, probă de cultură generală și proba surpriză.
Dansurile, muzica, organizarea și mai ales energia pozitivă au condus evenimentul către succes. Felicitări tuturor!

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *