Actualitate

Benzile desenate, așa cum erau în copilăria părinților noștri

Salut!

 Te-ai gândit vreodată unde au dispărut benzile desenate preferate ale părinților tăi sau poate care sunt acelea?

 Ei bine, eu m-am gândit și am aflat că tatăl meu alături de alți părinți preferau foarte mult RAHAN. O bandă desenată plină de aventură și uimitor de detaliată pentru vremea ei, care apăruse în România doar în limba franceză. Deci, doar cei care aveau cunoștiințe din această limbă, puteau să se bucure cu adevărat de episoade!  

 Așadar, tatăl meu și cu mine ne-am gândit să publicăm o dată pe lună un episod în română pentru a readuce bucuria copilăriei celor vârstnici sau poate chiar a stârni o curiozitate pentru cei ca mine și ca voi, care urmăream doar Spider-Man sau Naruto, dar nu știam că exista o poveste despre un om preistoric cu inteligență peste medie, care încearcă să supraviețuiască în fiecare episod și să ofere de asemenea și o lecție de viață, valabilă de la începutul timpurilor, până astăzi J 

 Prin urmare, dacă îți dorești să vezi în ce context au apărut marile invenții ale lumi și să ai parte în același timp de educație vizuală (mult mai utilă pentru creier) , tatăl meu ți-a lăsat mai jos primul său episod editat în română.

 Sperăm că o să vă placă, iar dacă necesită orice modificare, amândoi suntem deschiși la sugestii, so feel free to enjoy!

Dacă îți dorești  o mică prefață, Wikipedia ți-a pregătit una :

După distrugerea tribului său în erupția unui vulcan, Rahan călătorește din loc în loc, întâlnind diverse triburi de cei-care-merg-în-două-picioare.
Dând dovadă de un puternic altruism și de o puternică dorință de supraviețuire, etica lui Rahan este caracterizată de calitățile reprezentate de colierul cu gheare de urs pe care l-a primit de la tatăl său adoptiv, Crao: curaj, loialitate, generozitate, rezistență, înțelepciune.
De asemenea, după căsătorie, primește o a șasea gheară, cea a curiozității. Aceasta este binemeritată, deoarece în fiecare dintre cele de mai mult de 100 de povești scrise în 30 de ani și peste 3300 de pagini de ilustrații (în 2005), Rahan folosește metode științifice pentru a învăța despre natură și în a o folosi în diverse scopuri – pentru sine, pentru a ajuta pe alții, sau chiar pentru a ajuta animale în pericol.
Folosește catapulta, plasa de pescuit, undița, lentile, canalizarea pentru a bea sau pentru agricultură, zborul cu ajutorul unor aripi de piele, etc.
Fiecare aventură combină o atitudine pozitivă socială a unui adevărat lider cu inventivitatea unui adevărat om de știință.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *