Actualitate

Interviu cu bobocii C.N.”Constantin Cantacuzino”

Bobocii și organizatorii de la clasele de a XI-a de la Colegiul Național Constantin Cantacuzino pregătesc un bal cum nu s-a mai văzut. Pentru că apreciem dedicarea și curajul bobocilor, mai mulți reporteri ai Gazetei Liceanului au mers pentru a face cunoștință cu ei. Unii mai timizi, alții mai îndrăzneți, cu toții au fost încântați să răspundă câtorva întrebări. Să facem cunoștință cu perechile!

Perechea numărul 1: Ariana Petrovici și Sebastian Lican

Ariana a ales să participe la Balul Bobocilor pentru că se consideră o persoană talentată, iar dorința de a câștiga este una mare. Se va prezenta pe scenă cu un recital la vioară, despre care zice că este un punct forte al ei pentru că niciuna din contracandiate nu mai face asta. Va convinge juriul și publicul cu siguranța pe sine. Spune despre ea că este o fire calmă și deși este sociabilă, mai are momente de timiditate.

Sebastian s-a înscris la Balul Bobocilor, deoarece i-a plăcut ideea balului, considerând-o o ocazie unică. Încă nu este decis în privința momentului pe care-l va pune în scenă, însă, spune el, este bun la mai multe, va trebui doar să aleagă ceva. Va încerca să convingă juriul că el merită titlul de “Mister Boboc 2019-2020” prin atitudinea și stiul pe care-l va avea la proba mersului de zi. Se descrie prin 3 cuvinte: energic, descurcăreț și prietenos.

Perechea numărul 2: Ioana Iancu și Răducanu Tomas

Dorind să arate ce poate, Ioana, a ales să se participe la Balul Bobocilor. La proba de talente va prezenta un moment de dans sportiv, care de altfel, este și proba care o va avantaja cel mai mult, alături de proba de defilare. Va încerca să cucerească juriul cu atitudinea ei. Se descrie ca fiind o persoană sociabilă, căreia îi place să citească, să danseze, să cânte.

Tomas s-a înscris la Balul Bobocilor vrând să-și creeze amintiri frumoase în primul an de liceu. Ca talent, el va cânta la pian. Deoarece va fi singurul dintre contracandidații lui care face asta, crede că îl va scoate în evindență. Atitudinea lui va fi caracteristica prin care va încerca să convingă juriul. Se descrie ca o persoană ambițioasă care nu se lasă oprit de nimic.

Perechea numărul 3: Andreea Dragomir și Iustin Radu

Dorința de a se afișa în public a determinat-o pe Andreea să se înscrie în Balul Bobocilor. Momentul ei va fi unul complex, va combina genul de dans shuffle cu o interpretare vocală. Una din probele pe care ea o consideră avantajoasă este cea de cultură generală. În timpul liber pictează și îi place sa stea cu copiii.

Încrezător, Iustin, s-a decis să se înscrie la Balul Bobocilor. La proba de talente el va pune în scenă un moment de pantomimă. Proba ce-l avantajează este cea unde va defila. Încrederea în atitudinea și talentul său îl vor ajuta in lupta pentru titlul de “Mister Boboc 2019-2020”. Spune despre el că este sociabil și crede în forțele lui.

Perechea numărul 4: Beatrice Amuza și Alexandru Cercel

S-a înscris la Balul Bobocilor pentru a-și dezvolta simțul competitiv și pentru a deveni mai cunoscută în liceu. Va încerca să convingă juriul cu încrederea în talentul său, acela fiind cântatul. Beatrice este o fire ambițioasă și stăpâna pe sine, de aceea nu se teme de nicio probă. Spune despre ea că este o persoană care nu se lasă, indiferent de obstacol.

Poreclit “Cercel” după numele de familie, Alexandru spune despre el că este o fire amuzantă. S-a înscris la Balul Bobocilor așteptându-se la o experiență nouă, și de ce nu, să învețe să danseze. La proba de talente va prezenta un moment de magie. Atitudinea este caracteristica ce-l va ajuta în obținerea titlului de “Mister boboc”. Proba ce-l va avantaja este proba de cultură generală, având încredere in cunoștințele sale. Teama de vreo probă este inexistentă pentru el.

Perechea numărul 5: Bianca Dogaru și Miculescu Vlad

Dorința de a arăta ce poate, Bianca, a ales să facă parte din Balul Bobocilor. Balul o va ajuta să se dezvolte și să devină mai sociabilă. Atitudinea și street dance-ul vor fi unele din multele avantaje în câștigarea titlului. Spune că știe și se descurcă în ale dansului. Se descrie ca o fire pozitivă și curioasă de nou.

Fiind o experiență inedită, Vlad, alege ca în ziua balului, la proba de talente, să pună în scenă un dans al genului “Shuffle”. Pasiunea, costumația, partenerii din cadrul dansului sunt doar câteva din caracteristicile prin care va convinge juriul că el merită titlul. Spune despre el că este o fire sigură pe sine, gata să înfrunte orice.


Perechea numărul 6: Alexandra Rizescu și Paul Neaga

Alexandra s-a înscris la Balul Bobocilor vrând să arate lumii natura sa. Promite un moment unic, o combinare de teatru, dans, muzică. Perseverența, talentul, atitudinea o recomandă și o va ajuta să câștige titlul de “Miss Boboc 2019-2020”. Spune despre ea că este o fată sociabilă și prietenoasă.

Paul a dorit să participe la Balul Bobocilor, vrând să-și facă mulți prieteni. Încă nu știe ce talent să-și pună în valoare. Chitara sau pianul? Va încerca să convingă juriul că el merită titlul de “Mister Boboc 2019-2020” prin talent și atitudine. Spune că este amuzant și sociabil și că îi place să-și facă prieteni, să vorbească despre problemele lumii și ale vieții.

Perechea numărul 7: Miruna Niță și Alexandru Neacșu

Fiind o fire curioasă i s-a părut că balul este o oportunitate inedită de a experimenta ceva nou. Speră să creeze o legătură cu publicul printr-un monolog comic. Pasiunea ei fiind teatrul, proba monologului o va avantaja cel mai mult. Va convinge juriul că ea merită titlul de “Miss Boboc” prin carismă și devotament. Miruna privește întotdeauna partea plină a paharului și mereu păstrează o atitudine degajată indiferent de situație

Alexandru a văzut participarea ca pe o oportunitate nouă de a se distra și de a se dezvolta. Va aduce în scenă aerul latino, vrând să impresioneze juriul cu mișcările sale de bachata și salsa. O altă caracteristică pe care o va folosi pe scenă este grația pe care o va arăta. Nu se teme de vreo probă având încredere în talentul său. Spune că îi place să danseze, să iasă sau să se joace pe PC cu prietenii lui.

Perechea numărul 8: Bianca Spoială și Gabriel Ungureanu

S-a înscris la Balul Bobocilor dorind să se afirme în fața atât a colegilor, cât și în fața profesorilor. Crede că balul o va ajuta să-și dezvolte aptitudinile de lucru în echipă. Fiind obișnuită cu scena, la bal va avea un moment de street dance alături de cele mai bune prietene , practicându-l de 2 ani. Bianca spune despre ea că este o persoană extorvertă, vorbăreață și îi place să se facă remarcată în fața persoanelor din jur.

Gabriel s-a înscris la Balul Bobocilor considerându-l o ocazie în care se poate dezvolta, scăpând astfel de anxietatea socială și pentru a-și crește încrederea în sine. Nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce va face la bal, însă este vorba despre o scenetă. Este o fire calmă căreia îi place să joace fotbal.

Reporteri: Vasile Vlad și Anton Alexandra

Redactare: Vasile Vlad 

Fotograf: Mirea Sebastian

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *