Actualitate

Interviu cu bobocii de la Colegiul Economic ”Ion Ghica”

Bobocii și organizatorii de la clasele de a XI-a de la Colegiul Economic Ion Ghica pregătesc un bal cum nu s-a mai văzut. Pentru că apreciem dedicarea și curajul bobocilor, mai mulți reporteri ai Gazetei Liceanului au mers pentru a face cunoștință cu ei. Unii mai timizi, alții mai îndrăzneți, cu toții au fost încântați să răspundă câtorva întrebări. Să facem cunoștință cu perechile!

Perechea numărul 1: Alexandra Albinaru și Darius Ciortan

Alexandra a ales să se înscrie la Balul Bobocilor considerând-ul o oportunitate unică și o provocare care sigur nu ar fi trebuit ratată. Va încerca să convingă juriul ca ea merită titlul de “Miss Boboc” prin proba de talente unde va pune în scenă un moment complex format din interpretare vocală si dans. Teama nu face parte din emoțiile pe care le va avea pe scenă. Se descrie ca fiind o persoană foarte competitivă si ambițioasă. Motto-ul ei este: “Fii o voce, nu un ecou!”.

Darius a ales să participe la Balul Bobocilor, deoarece nu vrea să rateze o asemenea ocazie, iar pe mai târziu să se intrebe “Oare cum ar fi fost?”. Va convinge juriul că el merită titul de “Mister Boboc” cu proba de talente unde va avea un numar de shuffle și de pantomimă. Se descrie ca fiind o
persoană sociabilă și devotată, iar motto-ul lui este: “Just do it!”.

Perechea numărul 2: Amalia Săndulescu și Mario Chirițoiu

S-a înscris la Balul Bobocilor pentru a-și face prieteni noi și să învețe lucruri. Își dorește ca momentul artistic, care implică cântat și dansat, să impresioneze publicul și juriul. Amalia spune despre ea că este o fire destul de curajoasă și dezinvoltă. Va da tot ceea ce poate, și indiferent de rezultat își va aduce aminte de aceste clipe cu zâmbetul pe buze. Motto-ul ei este: “Nu riști, nu câștigi!”.

Îl cheamă Mario, dar prietenii îi spun “Chiri”. A ales să participe la Balul Bobocilor, deoarece consideră că este o șansă unică și nu are ce să piardă în urma acestei competiții. Având carisma și prezența potrivită, va pune în scenă la proba de talente un număr de pantomimă. Mai spune despre el că este o persoană sociabilă care îsi face rapid prieteni, iar motto-ul lui este: “Never give up!”.


Perechea numărul 3: Denisa Mărgian și Ionuț Gheorghe

Poreclită și “Pika”, Denisa s-a înscris la Balul Bobocilor pentru că l-a considerat o oportunitate unică în viața de adolescent și își dorește să înceapă liceul asumându-și riscuri, care mai târziu să devină amintiri frumoase. Cu această ocazie, va încerca să-și intreacă limitele, iar proba care o avantajează este aceea de talente, unde iși va etala calitațile printr-un moment de dans. Va convinge juriul că ea merită titul de “Miss Boboc 2019-2020” prin atitudinea, dar și prin faptul că este sigură pe ea. Nu se teme de nicio probă, emoțiile nefiind o problemă în cadrul acestui eveniment. Motto-ul care o reprezintă este “Regula din 5 în 5: Dacă nu o să conteze peste 5 ani, nu merită să-ți pese mai mult de 5 minute.”.

A ales să participe la Balul Bobocilor considerând că este o oportunitate de a întâlni persoane noi. Prietenii îl consideră amuzant, de aceea la proba de talente va avea un moment de roast combinat cu stand-up. Ionuț speră să convingă juriul prin caracterul lui prietenos, plin de viață și prin amuzamentul de care dă dovadă. Spune despre el că este prietenos și dornic de experiențe noi. Motto-ul lui este: “Viața e ca pokerul, dacă nu pui la bătaie, nu ai ce să scoți.”.

Perechea numărul 4: Andreea Nicolae și Luca Tănase

Andreea a ales să participe la Balul Bobocilor pentru că, spune ea, este o experiență unde va acumula mai multă încredere în sine. Va încerca să convingă jurații că ea merită titlul de “Miss Boboc” cu proba de talente unde ca avea un moment de dans. Ea este o persoană ambițioasă, sinceră, sociabilă și o fire puternica. De aceea, motto-ul ei este: “Toate visele tale se vor îndepilini, dacă ai curajul să le urmezi.”.

Încrezător, Luca, s-a încris la Balul Bobocilor pentru a lua titlul de “Mister Boboc”. Se diferențiează de ceilalți prin curajul său. La proba de talente va încerca să impresioneze publicul și juriul printr-un moment de shuffle. Se descrie prin următoarele trăsături: sociabil, ambițios, pasionat de sport și implicare totală în orice. Motto-ul pe care îl urmează este: “Crezi în forțele proprii până în ultimul moment.”.

Perechea numărul 5: Ștefania Apostol și Andrei Savu

Distracția, progresarea și faptul că se va face mai cunoscută, au determinat-o pe Ștefania să se înscrie la Balul Bobocilor. Va convinge juriul că ea merită titlul de “Miss Boboc” cu vocea sa. Spune că este conștientă de talentul său în muzică și că nu îi este teamă să-l arate. Se consideră o persoană calmă, creativă și sigură pe sine în majoritatea timpului și adoră să cânte și să ii facă pe ceilalți fericiți. Motto-ul ei este: “Create your own sunshine and live in the moment!”.

Andrei s-a înscris la Balul Bobocilor pentru a-și face apreciat talentul, punând în fața publicului și a juriului un număr de dans grecesc. Nimic nu-l va opri să dea 100% din el. Motto-ul lui este: “Culorile imaginației sunt acelea care dau viață poveștilor în alb și negru.”

Perechea numărul 6: Isabella Constanzo și Cezar Spătaru

Isabella s-a înscris la Balul Bobocilor pentru a se distra și socializa. Consideră că sportul pe care îl practică și demonstrația ei va fi interesantă pentru ca este foarte important să știm câteva thenici de autoapărare. Vrea să demonstreze că deși este fată, se poate ridica la nivelul unui băiat și poate face orice, chiar și un sport dur pentru că în ziua de azi femeile sunt egale cu bărbații. Merită titlul de “Miss Boboc” pentru că este puternică și învingătoare. Motto-ul ei este: “Cel mai important este să particip, dar e de preferat să fiu învingătoare.”.

A ales să participe la Balul Bobocilor, deoarece consideră că este o ocazie excepțională în viață. Cezar vrea să câștige titlul de “Mister Boboc” cu un număr deosebit de dans. Cu felul lui de a fi, carisma și talentul lui și-a propus să acapareze toată atenția în acea seară. Mai spune despre el că este o fire plină de viață si empatică. Motto-ul lui este: “Curajul înseamnă să fii singurul care știe că-ți este frică.”.

Perechea numărul 7: Denisa Stoica și Angelo Barbu

S-a înscris la Balul Bobocilor pentru a se dezvolta și pentru a deveni mai populară. Este convinsă că talentul ei de a juca teatru o va ajuta să exceleze și să lase o impresie bună atât juraților, cât și publicului. Denisa este de părere că proba de talente o va avantaja și îi va pune în lumină latura teatrală. Motto-ul ei este: “I’m in it, to win it!”.

Angelo s-a înscris la Balul Bobocilor, deoare ce îl consideră o experiență de neratat și nu voia să-i pară rău că nu a profitat de ea. Pentru că a intrat în a acest bal cu gândul de a se distra, spune că nu se teme de nicio probă. La
proba de talente va pune în scenă un număr de pantomimă. Motto-ul său este: “Eu nu sunt ceea ce mi se întâmplă, eu sunt ceea ce aleg să devin.”.

Perechea numărul 8: Delia Zemeleagă și Andrei Toma

Dorind să-și depăsească limitele și să interacționeze cu cât mai multe persoane, Delia, a ales să se participe la Balul Bobocilor. Consideră că aceste clipe din cadrul balului trebuie trăite, astfel nu îi privește pe ceialți ca pe niște adversari, ci mai degrabă ca pe o familie. Va convinge juriul că ea merită titlul de “Miss Boboc” prin proba de talente care îi va scoate în evidență calitațile. Motto-ul ei este: “Cu toții avem o parte bună și o parte rea în interiorul nostru, ceea ce contează este pe care parte alegem să o jucăm; asta ne definește cu adevărat.”

Andrei a ales să participe la Balul Bobocilor, deoarece îl consideră o provocare care trebuie acceptată, dar ca și pe o modalitate de a lega prietenii noi. Va încerca să convingă juriul că el merită să câștige titlul de “Mister Boboc” prin originalitatea și personalitatea lui. Este o persoană ambițioasă, prietenoasă care va reuși să treacă toate probele cu brio, iar motto-ul lui este: “Încearcă să fii un om de valoare, nu neapărat un om de succes!”.

Urăm success tuturor!

Redactor: Vasile Vlad

Fotograf: Eduard Dinu

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *