Actualitate

Interviu cu bobocii Liceului de Arte ”Bălașa Doamna”

Ca în fiecare an, Balul Bobocilor de la Liceul de Arte ”Bălașa Doamna” se anunță unul impresionant!

Sunt ambițioși, inteligenți și determinați să câștige. Bobocii de la Liceul de Arte ”Bălașa Doamna” au dat mâna cu organizatorii și pregătesc un Bal al Bobocilor așa cum rar s-a mai văzut. Hai să facem cunoștință cu perechile!

Perechea numărul 1: Rujoiu Denisa Andreea și Cristea Vlad Gabriel

Denisa Rujoiu este zodia Gemeni. Participarea la Balul Bobocilor o consideră o experiență unică în viață, fiind o amatoare de provocări. Pentru proba de talente, pregătește melodia ”You raise me up” – ne spune că nu participă neapărat pentru a câștiga, cât pentru a arăta tuturor talentul ei. Empatică din fire, își susține toți contracandidații și le urează baftă, motto-ul ei fiind ”Schimbarea începe odată cu tine”.

Vlad Cristea are 15 ani și este zodia Pește. A ales să participe la bal pentru a se autodepăși, considerând că Balul Bobocilor este o experiență unică în viață. Deoarece este o persoană competitivă, este convins că va câștiga, așa că le urează contracandidaților săi mult succes! Pentru că păstrează secretul asupra numărăului său, noi considerăm motto-ul său i se potrivește mănușă: „Omul înțelept nu spune tot ce gândește, dar gândește tot ce spune”.

Denisa Rujoiu și Vlad Cristea

Perechea numărul 2: Bănescu Daria Mihaela și Arnăutu Theodor

Daria Bănescu ne spune despre ea că s-a născut pe 1 ianuarie, în zodia Capricorn. S-a hotărât să participe la Bal deoarece îi place să iasă din zona de confort prin experiențe noi, să lege noi prietenii și să își depășească limitele. De asemenea, consideră că viața se rezumă la amintiri și își dorește ca acest bal să fie de neuitat. Pentru proba de aptitudini, a pregătit foarte bine un număr de dans. Are un mesaj pentru contracandidați: să se bucure de fiecare moment și le urează succes! Motto-ul ei este ”Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”.

Arnăutu Theodor este un vărsător care consideră Balul Bobocilor o experiență unică în viață, acesta fiind și motivul pentru care participă. Pentru proba de talent, a pregătit o serie de piese pe care le va interpreta la vioară, atât de bine încât este convins că are toate șansele să câștige titlul de Mister Boboc! Așadar, contracandidaților săi le transmite un mesaj clar: fie ca cel mai bun să câștige. Motto-ul care consideră că îl definește este ”Viața e ca poker-ul. Nu pui nimic la bătaie, nu vei câștiga niciodată!”

Bănescu Daria și Arnăutu Theodor

Perechea numărul 3: Holban Cristina Iulia și Dumitrescu Marian Cosmin

Iulia Holban are 14 ani și este zodia Vărsător. Pentru că îi plac provocările, a ales să participe la Balul Bobocilor unde va impresiona printr-un număr de dans ce combină dansul țigănesc cu streetdance-ul. Știe că are toate șansele să câștige balul – nu doar că adoră provocările, dar îi place să le câștige! Contracandidaților le transmite mult succes, urându-le distracție plăcută. Motto-ul ei este unul pe cât de simplu, pe atât de cuprinzător: ”Urmează-ți visul”.

Cosmin Dumitrescu este născut în zodia Fecioară. Ce l-a determinat să participe la acest bal este dorința de a încerca o experiență nouă, de a se distra și de a-și face prieteni noi. Pentru proba de talente, pregătește un colaj de dansuri populare bulgărești, un număr care este ceva nou pentru juriu, spectatori si pentru contracandidații săi deopotrivă. În cazul în care nu câștigă titlul de „Mister Boboc”, acesta este convins că va câștiga încredere, experiență, o amintire unică și satisfacția că dacă încerci, nu ai nimic de pierdut. Important este să ai curajul să te prezinți în fața oamenilor, nu premiul în sine! Așadar, el urează succes tututor contracandidaților săi. Motto-ul său este „Indiferent de ceea ce poți face sau visezi că poți face, începe. Îndrăzneala are geniu, putere și magie în ea”

Iulia Holban și Cosmin Dumitrescu

Perechea numărul 4: Udilă Bianca-Maria și Olteanu Arthur Alexandru

Bianca Udilă ne spune că a decis să participe la bal deoarece vrea să trăiască o experiență de neuitat și să cunoscă persoane noi. Pentru proba de talente a decis să interpreteze o piesă a Christinei Aguilera: “Something’s got on hold on me”. Scopul ei nu este neapărat să câștige balul, ci doar să ia parte, va da tot ce e mai bun din mine pentru a-și depăși contracandidații, dar nu va fi niciodată dezamăgită de locul pe care îl va obține. Colegilor săi le transmite mult succes! Motto-ul ei în viață este ”Învață pentru a câștiga!”

Arthur Olteanu are 15 ani și este foarte determinat să aibă o prestație excelentă la bal. S-a înscris în competiție deoarece o consideră o experiență unică și pentru că îi plac provocările. Pentru proba de talente, acesta a pregătit piesa ”Heart-shaped box” de la Nirvana. Optimist în ceea ce privește evoluția sa la bal, este încrezător în șansele sale de a câștiga titlul de Mister Boboc. Citatul care îl reprezintă este ”Prefer să fiu urât pentru cine sunt decât să fiu iubit pentru cine nu sunt”.

Bianca Udilă și Arthur Olteanu

Perechea numărul 5: Ispas Ioana Simona și Burcea Radu-Mihai

Ioana Ispas are 15 ani și este zodia Gemeni. A ales să se înscrie la Balul Bobocilor deoarece este o provocare de nerefuzat și pentru că vrea să arăte de ce este capabilă. La proba de talent, va cânta la pian și la chitară într-un număr ce va impresiona juriul! Deoarece are încredere în ea și în abilitățile ei, privește mereu partea plină a paharului și se bucură de fiecare clipă, are toate șansele să câștige. Iar atunci când este vorba de o competiție, ori nu participă, ori participă și câștigă! Are un mesaj dur pentru contracandidați: succes, deoarece vor avea nevoie. Motto-ul ei este “Sunt cel mai bun”, am spus acest lucru chiar înainte să ştiu că sunt”.

Burcea Radu este născut sub semnul Fecioarei. Acesta participă la Balul Bobocilor pentru distracție și pentru a se face cunoscut în liceu. Pentru proba de talent, acesta pregătește meticulos un dans popular prin care își propune să impresioneze juriul și publicul. Consideră că distracția este prioritară, dar câștigatul competiției este un bonus, urându-le contracandidaților săi mult succes și distracție plăcută. Motto-ul său este ”Câștigul cel mai bun este cel pentru care ai muncit cel mai mult”.

Ioana Ispas și Radu Burcea

Perechea numărul 6: Andronache Maria și Cucuteanu Daniel Costin Mihai

Maria Andronache este născută pe 13 octombrie în zodia Balanță. A ales să participe la bal pentru că e o experiență de neuitat și va fi o amintire foarte frumoasă Pentru proba de talente a pregătit un moment muzical în care va interpreta o melodie din secolul XX. Preferă să fie echilibrată când vine vorba de șansele sale de câștiga – nu participă pentru a câștiga neapărat. Contracandidaților le urează mult succes și să câștige cel mai bun! Motto-ul ei este „Fericirea începe odată ce te hotărăsti să fii tu însuti!”

Daniel Cucuteanu este zodia Capricorn și a ales să participe la bal pentru că o consideră o provocare pe care trebuie să o accepte, dar și o modalitate de a lega noi prietenii. Pentru proba de talente are de gând să facă un colaj de trei piese din genuri diferite, fiind optimist în șansele sale de a câștiga titlul: originalitatea și carisma sa crede că îl vor ajuta. Contracandidaților săi le transmite mult succes și să nu uite să se distreze! Motto-ul lui este ”Toate visele tale se pot împlini dacă ai curajul să le urmezi”.

Maria Andronache și Daniel Cucuteanu

Perechea numărul 7: Stan Maria Giulia și Stanciu Alexandru Gabriel

Stan Giulia este născută în zodia Rac și a ales să participe la bal pentru că este o experiență pe care nu vrea să o rateze și pentru a se distra. Pentru proba de talente, a pregătit un moment de dans. Deoarece s-a pregătit foarte bine, crede că are toate șansele să câștige! Contracandidaților le urează multă baftă și să se distreze. Motto-ul ei este ”Dacă nu lupți pentru ceea ce vrei, nu plânge pentru ceea ce ai pierdut”.

Stanciu Alexandru este născut într-o zodie a încăpățânaților, adică berbec. Participă la acest bal deoarece vrea să împărtășească cu publicul pasiunea pe care o are pentru muzica rap, pregătind pentru proba de talente o piesă rap-hip hop cu un mesaj nostalgic, ce face trimitere la copilărie. E ferm convins că va câștiga titlul de Mister Boboc, acesta fiind și motivul pentru care s-a înscris. Contracandidaților le transmite să fie pregătiți pentru lupta cea mare care va avea loc pe 22 noiembrie! Motto-ul lui este : „O zi în care nu ai râs, e o zi pierdută”.

Alexandru Stanciu și Giulia Stan

Vino și susține-ți perechea favorită la Balul Bobocilor de la Liceul de Arte ”Bălașa Doamna” pe 22 noiembrie! Poți afla mai multe detalii și achiziționa bilete accesând acest link.

Material realizat de Swipe Studio. 

Fotografii: Camelia Tudose

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *