Interviu cu bobocii de la C.N. ”Constantin Carabella”

În ianurie se anunță un bal cum nu s-a mai văzut! Așa cum ne-au obișnuit, organizatorii și bobocii Colegiului Național “Constantin Carabella” muncesc din greu pentru un adevărat Bal al Bobocilor. Cele opt perechi vor arăta de ce sunt în stare pentru obținerea coroanei de “Miss și Mister 2019-2020”. Bobocii au dat de-o parte toate emoțiile și au răspuns cu toată sinceritatea redactorilor de la Gazeta Liceanului. Haideți să îi cunoaștem mai bine!

Perechea numărul 1: Sârbu Alexandra Ștefania și Roman Vlad
Alexandra este cea a dat startul interviului nostru și spune despre ea că este o fire ambițioasă, înțelegătoare și serioasă. A ales să se înscrie în această competiție din dorința de a-și face cât mai mulți prieteni și amintiri din liceu. Este încrezătoare în forțele proprii și mai ales în aptitudinile sale în domeniul muzicii populare, talent care o deosebește. Un motto care o reprezintă este: “Fă din viața ta o misiune extraordinară!”
Plin de energie și entuziasm, Vlad se consideră prietenos, vorbăreț și mai ales amuzant. Își va dovedi toate aceste calități la proba de talent, printr-o pantomimă originală, cu care speră să obțină titlul de Mister. Motivul pentru care s-a înscris la bal este dorința de a deveni mai popular. Un motto reprezentativ este: “O persoană inteligentă rezolvă o problemă. O persoană înțeleaptă o evită.”

Perechea numărul 2: Olteanu Andreea și Florea Alexandru
Andreea, fata plină de energie, ambiție și voie bună descrie balul ca fiind “o experiență unică” pe care nu avea cum să o rateze.
Pentru proba de talent Andreea muncește din greu la numărul său de street dance, dansul fiind principala ei pasiune încă de mică. Motto-ul ei este: „Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci.”
Alexandru vede balul drept “ocazia perfectă de a încerca lucruri noi” și este foarte sigur în propriile puteri. Pentru că simțul umorului este calitatea sa principală, speră ca nici pantomima la care lucrează din greu nu se lasă mai prejos, și prin ea să obțină titlul mult dorit. Până și motto-ul său este de impact: “Muncește până când idolii îți devin adversari.”

Perechea numărul 3: Dragomir Antonia Mihaela și Iordache Șteff
Antonia este onestă, sinceră și punctuală, dar cu siguranță cea mai importantă calitate a sa este încrederea în sine! Nu îi este teamă de competiție și este sigură ca va ieși în evidență prin aspectul fizic. Își dorește două lucruri: să devină mai populară în urma balului și să impresioneze publicul la proba de talent. Motto-ul ei favorit este: “Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi!”
Încrezător, cu un farmec aparte, Șteff se consideră carismatic și talentat, calități care speră să îl ajute la obținerea titlului de Mister Boboc, pe lângă numărul de shuffle. “Pentru că este o ocazie unică pe care nu aveam cum să o ratez!” este motivul participării sale în bal, iar motto-ul este “Sunt hotărât să bat in zid până îmi fac o ușă.”

Perechea numărul 4: Iliescu Sandra și Ciobanu Antonio
Pe lângă talentul muzical, și perseverența și volubilitatea îi sunt caracteristice Sandrei. Prin această competiție își dorește să își arate talentul și să demonstreze că poate. Consideră că merită titlul de Miss datorită talentelor sale pe care le practică din copilărie. Citatul la care ține mult este: “Când viață îți impune limite, depășeste-le!”
Antonio se descrie ca fiind ambițios, perseverent și sociabil. Spune despre această competiție că este o experiență în sine prin care își va face multe amintiri. Crede că amuzamentul îl diferențiază, calitate pe care o va prezenta la proba de talent. Citatul său este: “Dacă vrei mai multe zâmbete, zâmbește mai mult!”

Perechea numărul 5: Nechita Anne Marie și Dumitru Vlad
Anne se consideră prietenoasă, ambițioasă și vorbăreață, calitate care cu siguranță o va ajuta la monologul pe care îl pregăstește pentru a impresiona publicul. S-a înscris în această competiție pentru că vrea să se distreze și să lege noi prietenii, și este pregătită să dea ce e mai bun pe scenă. Motto-ul ei este: “Toate se petrec cu un scop, nimic nu este întâmplător.”
Vlad se descrie o persoană destul de timidă, și prin participare la Balul Bobocilor speră la o schimbare. Consideră că titlul de “Mister Boboc” i se potrivește de minune, pentru că în spatele timidității se ascunde o persoană perseverentă, optimistă și carismatică. Pentru proba de talent a pregătit un număr inedit de vals. Motto-ul său este: “În viață nu contează că ai căzut de 8 ori, important este că te-ai ridicat de 9.”

Perechea numărul 6: Ilinca Diana și Ciurezu Ianis
Diana este o fire competitivă și plină de ambiție, calități care o vor ajuta pentru obținerea coroanei de Miss. A ales această competiție pentru că își dorește să se descopere și să își contureze personalitatea. Pentru proba de talente Diana va cânta și va avea un moment scurt de pantomimă care speră să uimească juriul. Motto-ul său este: “Ceea ce nu trăim la timp nu vom mai trăi niciodată.”
Se numește Ianis, dar speră ca în curând să i se spună “Mister”. Consideră că merită acest titlul pentru că numărul său de shuffle va ieși în evidență și va impresiona toată sala. Cât despre motivul participării, are un singur scop în această competiție: să câștige! Motto-ul său este: “Fiecare campion a fost la un moment dat un concurent care a refuzat să se dea bătut.”

Perechea numărul 7: Marcu Teodora și Popescu Augustin
Teo și-a dorit de mică să participe la Balul Bobocilor și să-și etaleze talentul în arta dansului. Are încredere în ea și este sigură că se va descurca de minune la proba sa de talent, unde va combina pantomima cu street dance și shuffle. Spune despre ea că merită coroana de Miss pentru că se mișcă bine și asta contează foarte mult. Citatul său favorit este: “Succesul este dobândit deseori de cei care nu știu că eșecul este inevitabil.” -Coco Chanel
Augustin se descrie ca fiind ambițios și optimist, însă nici carisma și amuzamentul nu îi lipsesc. “Pentru a cunoaște mai multe persoane și pentru a mă afirma” este motivul participării lui Augustin. Este sigur că felul său de a fi și carisma îl vor conduce spre succes. Motto-ul său este: “Nu face o prioritate din cineva care te consideră o opțiune.”

Perechea numărul 8: Voinoiu Eliza și Mario Junghie
Eliza se descrie ca fiind o persoană corectă, independentă și sensibilă. Muncește din greu pentru numărul său de street dance care speră să uimească atât spectatorii, cât și juriul. Motivul participării sale în bal nu este titlul de “Miss boboc”, ci experiența în sine pe care nu avea cum să o rateze. Motto-ul său reprezentativ este: “Lucrurile cele mai frumoase se întamplă atunci când te aștepți mai puțin.”
Pentru proba de talent, Mario nu pregătește un număr ca oricare altul, ci un adevărat spectacol latino! Nu îl interesează vreun titlu, își dorește doar să se simtă bine, și să facă ce îi place cel mai mult, și anume să danseze, talent care îl deosebește. “Lucrează din greu în tăcere, lasă succesul să fie zgomotul muncii tale” este citatul său preferat.

Le dorim mult succes tuturor!

Interviu cu bobocii de la C.N. ”Constantin Carabella”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top