Interviu cu bobocii de la Liceul Teoretic ”Ion Heliade Rădulescu”

Bobocii și organizatorii de la clasele de a XI-a de la Colegiul Teoretic”Ion Heliade Rădulescu” pregătesc un bal cum nu s-a mai văzut. Pentru că apreciem dedicarea și curajul bobocilor, mai mulți reporteri ai Gazetei Liceanului au mers pentru a face cunoștință cu ei. Unii mai timizi, alții mai îndrăzneți, cu toții au fost încântați să răspundă câtorva întrebări. Să facem cunoștință cu perechile!

Perechea numărul 1: Ștefania Păpăruș și Mario Bărăgău

Fire ambițioasă căreia îi place să se distreze, Ștefania, a ales sa participe la Balul Bobocilor. La proba de talente a decis să pună în scenă o combinație de dansuri TikTok, proba cu care va încerca să convingă juriul ca ea merită titlul de “Miss Boboc”. Merge după motto-ul:”Dacă nu riști, nu câștigi”

Mario s-a decis să înscrie la Balul Bobocilor pentru a-și face prieteni și pentru a se distra. La proba de talente va pune în scenă o scenetă de teatru, probă ce-l va evidenția. Nu se teme de nicio probă, având încredere în sine. Prietenos și amuzant, merge după motto-ul: “Viața este a ta, nu a celor care intră în ea.”

Perechea numărul 2: Sara Pripu și Mario Atinge

O fire ambițioasă, dar cu câteva scăpări emotive, Sara a decis să participe la Balul Bobocilor considerând că acesta este o ocazie unică în viața unui licean. Cu atitudinea și felul ei de a fi va încerca să convingă juriul că ea este perfectă pentru titlul de “Miss Boboc”. Nu se teme de nicio probă, ba chiar cea de talent unde va încânta publicul cu vocea ei fiind punctul ei forte. Motto-ul după care se ghidează este: “If you see beauty in something, don t wait for others to agree!”

Urmând motto-ul “Oamenii normali nu știu că totul este posibil”, astfel Mario a decis să iasă din cotidian și s-a înscris la Balul Bobocilor. Speră ca în urma balului să rămână atat cu prietenii, cât și cu amintiri plăcute. La proba de talente va pune în scenă o scenetă de teatru, proba care va și convinge juriul că el merită titlul de “Mister Boboc”. Se descrie ca un tip de gască, dar și un pic emotiv.

Perechea numărul 3: Diana Duță și Constantin Militaru

Diana a decis să se înscrie la Balul Bobocilor considerând că este o activitate frumoasă și dorind să se dezvolte . Va încerca să convingă juriul că ea este cea care merită să câștige titlul de “Miss Boboc” prin deteminarea, dar și prin talentul său. La proba de talente va combina interpretarea vocală cu dansul, contând mai mult pe cântat. Teama nu se află în bagajul de emoții ce le va avea pe scenă, doarece crede că este bună pentru fiecare în parte. Vorbăreață și un pic irascibilă, se ghidează după următorul motto: “Un om nu este distrus când este învins, este distrus când renunță”.

Constantin a decis să se înscrie la Balul Bobocilor, deoarece îl vede ca pe o ocazie noua de a se distra și a-și dezvolta abilitățile. Se descrie ca fiind o persoană simplă, dar speră să convingă juriul că el merită titlul de “Mister Boboc” prin ușurința cu care va trece fiecare probă în parte. La proba de talente va pune în scenă un moment special de shuffle. Motto-ul după care se ghidează este: “Ce este viața, dacă nu umbra unui vis care fuge?”.

Perechea numărul 4: Sabin Ilie

Obișnuit cu scena, Sabin a decis să-și pună umorul pe scenă, astfel s-a înscris la Balul Bobocilor. Vrea să demonstreze tuturor de rapiditatea de care dă dovadă, așa că la proba talente va aduce un moment de pantomimă. Nu se teme de nicio probă, deoarece știe că nimic nu este imposibil. Va încerca să convingă juriul că el merită titlul de “Mister Boboc” prin reușita tururor probelor. Sociabil și amuzant, se ghidează după motto-ul: “Viața este o competiție care trebuie câștigată.”.

Perechea numărul 5: Carla Duță și Antonio Petcu

Pentru a se afirma în grupul de prieteni și pentru a câștiga, Carla a decis să ia parte la Balul Bobocilor. Are încredere totală în ea, de aceea nu se teme de nicio probă. La proba de talente va prezenta un număr de dans modern, probă cu care va încerca să convingă juriul ca ea merită titlul de “Miss Boboc” alături de carismă. Fire distractivă căreia îi place să-i facă pe alții să râdă, merge după motto-ul: “Nu lăsa gura lumii să te influențeze!”

Antonio a ales să participe la Balul Bobocilor pentru că este ceva nou bun de încercat și pentru a se distra. Pentru proba de talente va combina pantomima cu dansul. Speră să convingă juriul că el merită titlul de “Mister Boboc” prin carisma de care va da dovadă. Cu încredere în el, nu se teme de nicio probă. Este de fel glumeț, dar mai are și momente serioase. Motto-ul lui este: “Prefer să fiu criticat pentru ceea ce sunt decât iubit pentru ceea ce nu sunt.”.

Perechea numărul 6: Bianca Necula și Alexandru Răducanu

Încă de mică dorința ei a fost să participe la bal, așa că nu a stat prea mult pe gânduri când i s-a ivit ocazia și a decis să se înscrie. Bianca este o fire negativistă, dar cu câteva raze de soare căreia îi place să cânte. Consideră că balul îi oferă șansa să facă ceea ce îi place. La proba de talente va aduce un moment de interpretare vocală, dar speră să convingă juriul că ea merită titlul de “Miss Boboc” prin proba de cultura generală. Motto-ul dupa care se ghidează este: “You can’t be truely lost if you haven’t lost yourself.”.

Alexandru a decis să se înscrie la Balul Bobocilor, deoarece consideră că este o sansă unică și dorește să cunoască cât mai multe persoane. “Nimic nu este imposibil pentru cei care încearca”, de aceea nu se teme de nicio probă, avantajându-l cea de talent în care va încânta juriul cu un recital la acordeon. Ne spune despre el că este o persoană pozitivă, calma și răbdătoare.

Reporteri: Vasile Vlad și Anton Alexandra

Redactare: Vasile Vlad 

Interviu cu bobocii de la Liceul Teoretic ”Ion Heliade Rădulescu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top